Aragaz Vitroceramica si Cuptor Electric Gorenje EC774E

Gorenje EC774E este un aragaz electric cu arzatoare vitroceramice, un model de varf care are si cuptorul cu grill si face parte din clasa de eficienta energetica A. Cum este un aparat tratat inox si cu o productie recenta destul de moderna, si pretul este pe masura – aproximativ 1980 lei (verifica aici pret actualizat), desi daca stam sa analizam si aragazele pe gaz mai moderne si fara vitroceramice sau grill se apropie lejer si chiar trece de mia de lei daca vorbim de produse de la branduri mai cunoscute pentru fiabilitate.

EC774E de la Gorenje are 4 arzatoare principale, unul mare, doua mici si unul de dimensiuni medii. Acestea au o putere de 2, 1.7 respectiv 1.2 kW, la cel mare cred ca as fi vrut ceva mai puternic pentru ca oricum se poate regla puterea de la manete, insa daca nu a fost sa fie – asta e, nu e o mare buba.
Arzatoarele au dimensiuni diferite si zone de incalzire mai speciale, cele din dreapta fata si stanga spate au un diametru de 145 mm, cel din stanga fata practic este un 2 in cu 120 si 180 mm si la fel este si cel de putere mare pozitionat in partea dreapta sus cu un diametru de 140 combinat cu 250 mm.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Gorenje EC774E are un cuptor cu volumul utilizabil de 53 litri, multisistem pe sistem de incalzire conventionala, arzator infra rosu si incalzire cu ventilator. De asemenea acestea se pot combina, rezolutand si incalzire prin infra rosu si ventilare. Incalzirea se face atat din zona superioara cat si din cea inferioara, cu posibilitate de a seta incalzirea dintr-o parte, aceste functii combinate oferind un real ajutor pentru preaparea diferitelor mancaruri si dulciuri la acest cuptor. Pracitc, poti sa faci ce si cum vrei cu el.

Cuptorul vine cu o tava de gatit emailata foarte interesanta, care ofera durabilitate. De asemenea, cuptorul are functia de Aqua Clean, disponibila de obicei la modelele premium si Exclusiv. Aceasta functie te ajuta sa inmoi eventualele urme de grasime adunate pe peretii interiori ai cuptorului printr-un program special. Dupa o jumatate de ora de rulare a acestui program efectiv murdaria se sterge cu un simplu burete, fara a utiliza chimicale si detergenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *