Lada Frigorifica Gorenje FHE242W

Dacă obișnuiești să ții pentru iarnă legume congelate sau carne și mai știu eu ce preparate și dacă ai și o familie mare, îți cam trebuie, pe lângă frigider, un spațiu mare pentru congelat: o ladă frigorifică cu volum suficient de mare ca să poți păstra pentru iarnă tot felul de alimente. Sau e foarte necesară dacă ai un magazinaș în care ai de gând să vinzi și produse congelate.

Eu am dat peste modelul Gorenje FHE242W, foarte încăpătoare și destul de mare, la un preț bun (verifică aici preț actualizat).

Pentru o ladă frigorifică, are o clasă de eficiență energetică neobișnuit de bună: A++, deci promite un consum foarte redus pentru o ladă frigorifică ce funcționează fără întrerupere. Se laudă  astfel că ar avea un consum energetic de 186 kWh/an.  De asemenea, dispune un volum suficient de mare pentru a păstra spre congelare, în interiorul ei, tot soiul de alimente. Așadar, volumul net al congelatorului este de 230 litri. Capacitatea sa de congelare este de până la chiar 20 kg/24 ore, deci stă foarte bine și în acest sens. În plus, prezintă și o funcție de supercongelare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Lada frigorifică Gorenje FHE242W prezintă și un sistem de avertizare în caz de temperatură ridicată în interior. O altă funcție utilă de care dispune este SensoTech cu control electronic, care funcționează pe baza unor senzori.

Gorenje FHE242W are un singur compresor, o clasă climatică SN-N-ST-T și, atenție (!), are o autonomie foarte mare, în cazul întreruperilor de electricitate, rezistând până la 55 de ore fără curent electric. Nu e nici foarte gălăgioasă, cu un nivel de zgomot de 42 dB. Dispune și de un sistem de iluminare interioară, cu bec pe ușa interioară, în partea dreaptă.

În culoare standard, alb polar, cu deschidere standard, pe verticală, cu mâner ascuns, încorporat, această ladă frigorifică, deși cu volum mare în interior, nu măsoară foarte mult la exterior; totuși, trebuie să îi acorzi suficient spațiu, mai ales că are deschiderea în partea de sus. Are 85 cm în înălțime, 110 cm în lungime și 70 cm în adâncime. Cântărește 52.5 kg.

Lada frigorifica Gorenje FHE242W, Capacitate 230 litri, Clasa A++, Alb

În partea dreaptă jos, prezintă și un panou de control, în profil, ascuns, care funcționează în baza senzorilor despre care vă vorbeam mai sus.

O ladă frigorifică la fel de bună ca preț (chiar mai ieftină) este și modelul Heinner HCF-306A+, cu multiple funcții.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *