Plita incorporabila pe gaz Gorenje GC65-ORA-S din Sticla Ceramica Neagra

Negrul, dupa culoarea mata de Silver Inox, este cea mai eleganta culoare pe care un aparat electrocasnic o poate avea. Iar in ceea ce priveste o plita incorporabila, daca este realizata din sticla vitroceramica, este cu atat mai eleganta si moderna. Asa cum se intampla in cazul plitei incorporabile Gorenje GC65-ORA-S, cu un look impecabil. Pretul este pe masura, insa pentru un astfel de incorporabil este destul de echilibrat (verifica aici pret actualizat).

Cu alimentare obisnuita, pe gaz natural G20/13, si aprindere electrica, plita incorporabila Gorenje GC65-ORA-S este genul acela de produs la limita dintre traditional / standard si modern, asa cum, de altfel, brandul Gorenje ne-a obisnuit pana acum. Are patru ochiuri arzatoare, protejate, fiecare dintre ele fiind prevazut cu cate un gratar metalic din fonta (de aceea ziceam ca este oarecum o plita traditionala): 2 arzatoare normale (cele doua din spate), un arzator mic (in dreapta fata) si un arzator special pentru gatit cu tigaie Wok (in fata, in partea stanga). Arzatorul mic are o putere de 1 kW, cele normale au cate 1,75 kW/fiecare, iar cel Wok are 3.8 kW.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Butoanele sunt pozitionate lateral, in partea dreapta, lucru pe care nu prea il apreciez, pentru ca pozitionarea aceasta nu este atat de practica, mai ales pentru stangaci, insa poate acesta reprezinta un inconvenient doar pentru mine. Prezinta si duze pentru GPL / gaz lichid G30/30, ceea ce inseamna ca permite atasarea unei butelii cu gaz, in cazul in care zona unde locuiesti nu permite introducerea unor conducte cu gaz.

Integral din sticla ceramica / vitroceramica neagra, cu gratarele din fonta gri-inchis (petrol), putin rustice la aspect, are un design extrem de modern, placut, elegant. In plus, este mult mai simplu de intretinut, se curata usor si pare mult mai igienic si impecabil decat aspectul plitelor obisnuite, din metal. Marginea este sanfrenata.

Prezinta siguranta si are dimensiuni potrivite pentru un astfel de incorporabil (11.6 cm in inaltime, 60 cm in latime si 51 cm in adancime), dimensiunile nisei de instalare fiind de 6.4 cm in inaltime, 56 cm in latime si 49 cm in adancime. Fiind din sticla ceramica / vitroceramica, cantareste destul de mult (10.9 kg). Face parte, ca design, din linia de produse electrocasnice Gorenje Ora-Ïto.

Iata si reclama acestei serii, din care spre exemplu mai face parte si hota incorporabila telescopica Gorenje DFG602-ORA-S

O plita incorporabila asemanatoare gasesti in modelul Electrolux EGT6242NOK, mai ieftin, tot din sticla ceramica neagra, dar fara arzator pentru Wok, cu butoane pozitionate frontal si deconectare automata. Este o varianta mai accesibila ca pret, cu acelasi tip de design elegant, care poate sa concureze fara probleme cu acest Gorenje GC65-ORA-S.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *