Masina de spalat vase semi incorporabila Gorenje GIC63140AX,clasa A

Daca visezi la o masina de spalat vase in bucataria ta de vis si visele ating chiar si cele mai nebanuite teritorii, inseamna ca deja ai vazut masina de spalat vase incorporabila Gorenje GIC63140AX. Pentru ca aceasta face sa devina realitate chiar si cele mai indraznete vise in materie de aparate electrocasnice. Pentru casa perfecta. Pentru visul perfect. Ca sa nu spulber visele insa, nu vreau sa mentionez pretul (verifica aici pret actualizat), pentru ca este pe masura… visului. Dar, cum spuneam si cu alte dati, calitatea si luxul au un pret si nu e unul prea mic. Totusi, daca unii isi permit cel mai recent iPhone (iPhone 5), mi-e imposibil sa cred ca nu ar da atat pe o masina de spalat vase incorporabila, ideala. Pentru ca o poti lua de aici chiar si in rate.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Eficienta la spalare si eficienta energetica A

Daca performanta si calitatea ar avea un nume, ar trebui sa se numeasa Gorenje. Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GIC63140AX are A pe toate liniile privind eficacitatea si rezultatele oferite: clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la uscare A, clasa de eficienta la spalare A, ceea ce implica un consum extrem de redus de energie si apa (si-asa se stie ca masinile de spalat vase in general consuma putin). Asadar, face fata cu brio oricarui buzunar si promite sa amortizeze cheltuiala de cumparare a sa cu un consum de energie de 0.68 kW/ciclu de spalare si un consum de 8 litri apa/ciclu. Deci, in final, o investitie buna, pentru calitate. Durata unui ciclu normal de spalare este de 125 minute.

Capacitate de spalare 6 Seturi

Este si destul de incapatoare (poate ar fi fost loc de mai bine aici), cu o capacitate de 6 seturi. Are un numar de 5 programe principale: program intensiv, program rapid, program Bio/Eco (pentru economie in plus), program super, Clatire si uscare. De asemenea, prezinta un filtru de autocuratare. Are un panou de control electronic, cu afisaj cu LED cu luminite rosii, care permite, prin simpla atingere (taste tactile cu Touch) setarea temperaturii, a programelor si indica, de asemenea nivelul de sare si terminarea programului (semnal sonor si luminos la final) sau orice caz de eroare. Permite programarea intarziata, cu pornire pana la 9 ore si are chiar si un program 3 in 1. Are 4 nivele de setare a temperaturii (70, 65, 50, 40 °C).

Partial Incorporabila

Este partial incorporabila si, pe langa suporturile speciale pentru vase, prezinta un compartiment obisnuit special pentru sare de curatare, cu un dispozitiv pentru dozarea agentului de dedurizare pentru o spalare mai buna. Prezinta si un maner de stropire. are sistem de siguranta impotriva inundatiilor, de tip Aqua Stop, cu oprirea circuitului apei.

Masina de spalat vase silentioasa

Desi nu este complet incorporabila, are dimensiunile unui aparat total incorporabil, foarte mici: 45 cm in inaltime, 59.8 cm (~60 cm) in latime si 54 cm in adancime. Cantareste doar 46 kg. Este super silentioasa, cu un nivel de zgomot de doar 49 dB. In plus, a fost conceputa cu sistem de autodiagnosticare, astfel incat, daca se intrerupe dintr-un lucru minor, sa iti indice cauza, fara a mai fi nevoie sa o duci la service pentru orice problema, cat de minora.

Design modern

Cu un design modern, extrem de elegant, de culoare neagra, linii laterale si maner orizontal din inox, metal durabil, igienic si usor de intretinut, arata superb. Interiorul este realizat integral din inox.

Concluzie

Asadar, performanta, calitate, consum redus, eficacitate in termen scurt, eleganta si stil, toate intr-un singur aparat electrocasnic… de vis: masina de spalat vase semiincorporabila Gorenje GIC63140AX.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *