Masina de spalat vase Gorenje GS610SYW

Aproape ca nu mai este nevoie sa mentionez motivele pentru care oricine si-ar dori sa aiba in bucatarie o masina de spalat vase. Dintre cele mai puternice, unul ar fi faptul ca toti uram sa spalam vase manual, ca e poate cea mai neplacuta activitate in bucatarie; al doilea – timpul castigat, pe care il putem petrece alaturi de cei dragi decat cu o astfel de activitate. In sprijinul argumentelor pentru care este indicat sa achizitionezi un astfel de aparat, vine si masina de spalat vase Gorenje GS610SYW, care, dotata cu multiple beneficii si programe si de o calitate ireprosabila, nu poate decat sa te convinga. Mai ales ca acum este disponibila si la un pret ofertant, cu un discount considerabil, deloc de ignorat (verifica aici pret si oferta actualizate).

In cazul masinii de spalat vase Gorenje GS610SYW, calitatea primeaza inaintea oricarui lucru, pana la ultimul surub. Materialele durabile si rezistente din care a fost produsa iti asigura garantia ca acest aparat iti va fi alaturi pentru toata viata. Interiorul din inox, material de calitate superioara, durabil, face ca aceasta componenta sa reziste timp indelungat chiar si la temperaturi inalte. In plus, inoxul acumuleaza foarte putina mizerie si impuritati, fiind mult mai igienic decat alte metale, iar vasele tale vor fi mai cristaline si, implicit, mai curate. Cand vorbesc de interior din inox, ma gandesc ca pretul pentru Gorenje GS610SYW este mai mult decat bun.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Gorenje GS610SYW
Gorenje GS610SYW

Cu o capacitate foarte buna, de 12 seturi, aceasta masina de spalat vase are o clasa de eficienta energetica buna, de tip A, ceea ce inseamna ca nu economisesti doar timp cu ea, ci si bani, intrucat are un consum redus: doar 1.05 kW / ciclu de spalare si 16 litri de apa / ciclu. Anual, are un consum de doar 3520 litri de apa si 242 kW. Pe langa acest lucru, poti sa o setezi pe un program Bio/Eco, de 50 °C, pentru un consum si mai redus, mai ales atunci cand nu ai vase prea pretentioase si prea murdare de spalat / curatat. In plus, aceasta masina de spalat vase are o clasa de eficienta la spalare si o clasa de eficienta la uscare tot de tip A, deci foarte bune, ceea ce-i asigura o si mai mare eficienta.

Cu un numar de 5 programe utile (programul de spalare intensiva, la 70 °C, programul tip Eco / Bio, la 50 °C, programul pentru vase delicate, programul pentru sticle, programul pentru clatire si uscare) si 3 nivele de temperatura, Gorenje GS610SYW devine, pe langa materialele calitative, un aparat electrocasnic de o si mai mare utilitate. Trebuie sa stii ca durata unui ciclu normal de spalare este de 140 de minute, iar temperaturile de spalare sunt de 40°C, 50 °C si 70 °C. In plus, permite chiar si setarea pentru programare intarziata, in trepte (2,4,6,8), precum si program 3 in 1 si este prevazuta cu sistem Aqua Stop, adica protectie in caz de inundatie.

Prezinta un afisaj de tip LED, cu un indicator vizual pentru sare si unul pentru terminare de program. De asemenea, consider un lucru important faptul ca are un indicator de eroare, in caz ca setezi ceva gresit. In cutie, prezinta un compartiment pentru dozare cu sare speciala de curatare, precum si un dispozitiv pentru dozarea agentului de dedurizare pentru o mai buna spalare. La terminarea programului de spalare, avertizeaza printr-un semnal luminos si sonor. Esteriorul este prevazut inclusiv cu 2 manere de stropire.

Aparent micuta, de culoare alba, masina de spalat vase Gorenje GS610SYW este destul de voluminoasa si de mare, masurand 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 58 cm in adancime, aproape ca o masina de spalat rufe. Cantareste 39 kg, fapt de luat in vedere pentru mutare / transport. In rest, nu are un design special, fiind conceputa intr-o linie simpla, aproape minimalista, pentru a se incadra in orice decor. Este autonoma, ceea ce inseamna ca nu este un aparat incorporabil.

Cosurile sunt de culoare gri, iar cosul superior este reglabil. Cosurile inferioare sunt reglabile pentru farfurii. De asemenea, prezinta si un incalzitor ascuns. De apreciat ca are un filtru autocuratabil, fara a mai fi nevoie sa il detasezi si sa il cureti tu. GS610SYW nu este deloc galagioasa, avand un nivel de zgomot de doar 49 dB.

Pentru familii care au ca pasiune gatitul, dar se codesc de la spalatul vaselor, iar aceasta activitate strica veselia meselor in familie, achizitionarea unui aparat precum masina de spalat vase Gorenje GS610SYW ar fi cea mai buna miscare. Calitatea o recomanda, apoi dotarile. De brand, nu mai are rost sa mentionez nimic. Iar pretul, acum cu discount, iti ofera o ocazie unica. In plus, are o garantie de 5 ani.

In cazul in care doriti sa listati specificatiile produsului, acest PDF va ajuta.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *