Gorenje JC 800 Y, storcator de fructe si legume

In cazul in care un storcator de fructe profesional depaseste cu mult bugetul tau, si totusi vrei sa te bucuri acasa la tine de beneficiile sucurilor naturale preparate proaspat, o buna alternativa este Gorenje JC 800 Y, un storcator de fructe clasic, care vine la un pret rezonabil (verifica pret actualizat). Este micut, nu foarte silentios, dar isi face treaba rapid iar procedeul de curatare nu este deloc complicat, in pachet venind si cu o perie de curatat.

Poate un mic dezavantaj al acestui storcator de fructe este faptul ca este destul de greoi, chiar daca dimensiunile sunt destul de compacte, are aproape 5 kilograme. Dar totusi, ma gandesc ca nu il transporti zilnic si isi va gasi repede un loc in bucataria ta.

Gorenje JC 800 Y stoarce zeama din orice fructe zemos prin procedeul de presare combinat cu centrifugare, lasand sa treaca si bucati mici din pulpa fructelor. Sita prin care trece zeama este din otel inoxidabil. Un alt avantaj este faptul ca storcatorul Gorenje are doua recipiente, unul in care iese sucul.

Storcator de fructe si legume Gorenje JC 800 Y Otel inox
Click pe poza pentru a vedea si alte imagini

Puterea storcatorului este relativ mare, avand 800 W, si sunt disponibile 2 trepte de viteza, de regula se foloseste treapta de viteza mai mare la prepararea bauturilor cu mai putina pulpa sau a fructelor si legumelor mai tari si o treapta de viteza mai mica pentru cei care vor si un pic de pulpa in bautura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *