Gorenje MO 17 DS – Cuptor cu Microunde Ieftin si cu Multe Functii

Chiar daca este destul de ieftin, o data cu promotia de acum cu reducere (vezi oferta), cuptorul cu microunde Gorenje MO 17 DS este de o calitate foarte buna, materialele si finisajele fiind excelente; lucru dovedit mai ales de greutatea destul de mare a aparatului – spre 10 kilograme.

Dimensiunea cuptorului cu microunde nu este foarte mare, in fapt cum zice si din codul produsului, cifra 17 sta pentru capacitatea din interior. Totusi, chiar si asa consider ca este foarte util oricarei familii pentru ca vine cu multe functii si programare destul de avansata care iti permite sa il folososesti la foarte multe intrebuintari, de la gatitul clasic pana la dezghetarea mai rapida a alimentelor congelate.
De asemenea, se poate regla si puterea, astfel ca aparatul nu va dezgheta alimentele prea repede, ci mai usor, simuland oarecum dezghetarea naturala, chiar daca se face cu microunde. Avand in vedere ca aparatul are o putere de 700W si se poate regla din trepte de 10% puterea, consider foarte util, practic poti sa dezgheti de la puterea unui bec pana la puterea cuptorului.

Panoul de comanda este digital, are un ecran cu led-uri pe 2 culori (rosu si verde fosforescent) asadar vine cu un plus de design din acest punct de vedere. Butoanele sunt bine puse, deasupra avem functiile de programare iar jos, sub display, butonul de pauza, cel de stop si butonul rotativ pentru timer care are si functia de pornire.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Deschiderea usitei se face destul de simplu, nu trebuie sa apesi tare; totusi recomandarea mea este sa pozitionati cuptorul pe o suprafata plana si niciodata sa nu il porniti fara sa aveti ceva in el.
Una peste alta, mai ales cu designul pe argintiu, credem noi mult mai aspectuos decat varianta clasica pe alb, Gorenje MO 17 DS va veni ca un plus foarte util in bucataria ta, si mai ales avand in vedere pretul aparatului va fi o investitie extrem de utila.

De asemenea, m-am uitat peste carticica aparatului, cei de la Gorenje pentru electrocasnice mici au o foarte raspandita retea de service daca ati avea probleme, insa nu cred ca e cazul, amintesc doar pentru seriozitatea producatorului sloven.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *