Cuptor cu Microunde Gorenje MO 17 DW

Un cuptor cu microunde cu un excelent raport calitate pret este cel oferit de producatorul sloven Gorenje, modelul M017DW. Acesta are o capacitate usor peste medie, de 17 litri iar comenzile sunt electronice. Puterea electrica este destul de mare, astfel incat aparatul se poate lauda si cu o functie de incalzire rapida, ideala atunci cand esti pe fuga – si sa recunoastem, ne cumparam un cuptor cu microunde atat pentru comoditate cat mai ales din dorinta de a avea mancarea incalzita si gata de servire cat mai repede. Si cam asta face Gorenje MO 17 DW, fara a costa mult, undeva spre aproximativ 300 lei (verifica aici pret actualizat si stoc), un pret fara o eventuala promotie sau oferta care poate aparea din cand in cand la magazinele online, cu precadere la emag.

Diametrul suportului rotund pentru vase este de 24.5 centimetri, astfel ca incap si farfuriile mai late, usurand utilizarea. De asemenea, aparatul electrocasnic M017DW vine si cu un program dedicat pentru dezghetare extrem de util, cu program special de decongelare in functie de timpul dorit sau de greutatea alimentelor congelate.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Cuptor cu microunde MO17DW

Designul este frumos, as putea sa spun mai frumos decat la aparatele cu care se lupta pe acest segment de pret, culoarea predominta fiind albul, cu negru evident pe sticla si in jurul displayului electronic LED. De asemenea, suprafata cuptorului cu microunde este emailata in intregime acolo unde sunt parti metalice, usurand curatarea cat si oferind un plus de luciu.
Aparatul este putin mai galagios decat un frigider, cu un nivel de decibeli de maxim 58 dB nu va deranja in timp ce este pus in functiune, ceea ce este foarte clar un plus.

M017DW de asemenea este dotat si cu protectie impotriva utilizarii de catre copii mici, cum ar trebui sa fie toate aceste aparate insa multi producatori inca au usa de deschidere fara protectie, ceea ce face ca multi copii sa se joace cu aparatul, daramite sa vorbim de buton dedicat Child Lock cum are acest cuptor de la Gorenje.

Utilizaţi pentru a preveni operarea nesupravegheată a cuptorului de către copii. Indicatorul pentru blocare copii va apărea pe ecran iar cuptorul nu poate fi pus în funcţiune atâta timp cât funcţia de blocare copii este activată.

Pentru a seta modul standby sau modul presetat, ţineţi apăsat butonul STOP/CANCEL (oprire/anulare) timp de 3 secunde, se va auzi un bip şi vor apărea ledurile de la indicatorul de blocare. În modul blocare, nu mai funcţionează nici un buton.
Pentru a anula: Ţineţi apăsat butonul STOP/CANCEL (oprire/anulare) timp de 3 secunde până când dispare indicatorul de blocare de pe afişaj.

O alta specificatie interesanta ar fi si modul de gatire automata, care in principiu stie timpul de gatire pentru diferite alimente.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

De exemplu: pentru a găti 400g de peşte.
1. În modul standby, apăsaţi butonul AUTO COOK (gătire automată) în mod repetat pentru a selecta codul corespunzător al alimentelor.
2. Rotiţi butonul WEIGHT/TIME (greutate/timp) pentru a indica o greutate de 400g.
3. Apăsaţi butonul START/QUICK START (pornire/pornire automată).

Decongelarea functioneaza cam in felul urmator, simplu 🙂

AUTO DEFROST (decongelare automată)
Cuptorul permite decongelarea cărnii, produselor din carne de pui şi fructelor de mare. Timpul şi puterea de decongelare sunt reglate automat odată ce greutatea este programată. Greutatea alimentelor congelate variază între 100g şi 1800g.
DE EXEMPLU: Să presupunem că doriţi să decongelaţi 600g de creveţi.
1. Aşezaţi creveţii care trebuie decongelaţi în cuptor.
2. Apăsaţi o dată butonul AUTO DEF. (decongelare automată).
3. Apăsaţi butonul WEIGHT ADJUST (reglarea greutăţii) în mod repetat pentru a selecta greutatea.
4. Apăsaţi butonul START (pornire).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *