Combina Frigorifica Incorporabila Gorenje NRKI41278

In cazul in care doresti sa pui in valoare mai degraba aspectul mobilei in bucatarie si probabil un sistem cu un design unitar, probabil incerci sa apelezi la electrocasnice incorporabile. In Romania nu se gasesc foarte multe astfel de modele fiindca sunt produse cu o nisa foarte mica, insa modelul Gorenje NRKI41278 face parte din aceasta categorie, fiind o combina frigorifica incorporabila. Are o capacitate de stocare de aproximativ 250 litri, fiind potrivita cu precadere familiilor cu 2-3 componenti, unitatea de frigider fiind oarecum in aceleasi dimensiuni ca si cea a congelatorului, impartirea fiind foarte convenabila. Aparatul frigorific incorporabil are un pret mai mare decat cele clasice, fiind vandut la aproximativ 2300-2400 lei (verifica pret actualizat aici), are o garantie de standard de 24 luni care se poate extinde chiar pana la 4 ani, bineinteles contracost. Livrarea de la cele mai multe magazine este gratuita oriunde in tara si repede.

Scriam mai sus ca la Gorenje NRKI41278 avem compartimentarea frigiderului oarecum in aceleasi dimensiuni, intr-adevar, insa datorita faptului ca compresorul si sistemele de racire sunt dispuse in partea inferioara a electrocasnicului, capacitatea de stocare neta a congelatorului este de 88 litri iar cea a frigiderului de 162 litri, asadar se observa totusi o diferenta.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aparatul frigorific incorporabil NRKI41278 vine cu clasa de eficienta ridicata, A+, sisteme moderne de racire a frigiderului: No Frost, sistem de dezghetare automat a congelatorului, functie ECO (util cand pleci in vacante/concedii) si functie de super racire pentru congelator atunci cand il alimentezi cu mai multe alimente decat in mod uzual, pentru a face rapid racirea preparatelor.

Compartimentarea este destul de bunicica, in frigider regasim rafturi de dimensiuni diferite, in numar de 4, doua compartimente pentru fructe si legume iar pe usa laterala avem doua suporturi mai mari pentru sticle si suport pentru oua si branzeturi. Congelatorul are si el 4 compartimente in total, 3 de dimensiuni medii si unul mai inalt – util pentru depozitarea alimentelor pe care nu le folosesti atat de des.

Despre designul aparatului frigorific nu prea avem ce sa spunem de vreme ce este un incorporabil, eventual doar ca este pe alb. Usa se deschide standard spre dreapta insa se poate schimba. Dimensiunile sunt de 177 cm inaltime, si 54 x 54.5 pe laterale, usor mai mic decat standardul pe laterale pentru electrocasnicele stand alone, insa o necesitate pentru incorporabile.

Gorenje NRKI41278 nu este zgomotos, chia daca de regula aparatele cu No Frost operau la un nivel mai mare decat cele fara aceasta tehnologie, nivelul de zgomot fiind la aproximativ 42 decibeli. Printr-o buna incorporare practic poti scapa total de zgomotul produs de catre acest electrocasnic, ceea ce este un mare avantaj pentru incorporabile.

Instructiunile de folosire le regasiti aici iar cele de instalare aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *