Frigider Gorenje RF60308DW

Frigiderul Gorenje RF60308DW este un aparat frigorific nou aparut pe piata, produs cel mai probabil la venicii nostri sarbi, unde producatorul sloven Gorenje si-a anuntat recent marirea capacitatii de productie. Acest model este unul de 295 litri, destul de inalt, de 165 cm si daca ar fi sa ma intrebi pe mine, consider ca se potriveste cel mai bine pentru familiile pana in 3 componenti, poate chiar si daca stai singur, insa mai mult de o familie mica nu e aparatul ideal tocmai pentru ca spre deosebire de combinele frigorifice, acest aparat nu are unitatea congelatorului deloc mare.

Totusi, frigiderul, cum este un Gorenje, se bucura de o constructie foarte bine realizata, interiorul frigiderului ofera un spatiu bine organizat si destul de generos prin compartimentare. Pretul la care care se vinde acest model este in jur de 1600-1800 lei (verifica aici pret actualizat), aparatul vine cu doi ani garantie si unele magazine iti ofera posibilitatea sa ii extinzi garantia contracost chiar si pana la 4 ani, beneficiind automat si de prioritate in service daca e sa se intample ceva, insa nu consider ca e cazul la acest producator, nu am auzit de la cunostinte sa fi avut nevoie de acest serviciu ­čÖé

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

frigider gorenje rf60308dw

Gorenje RF60308DW rivalizeaza oarecum cu Arctic pe piata, insa pretul il impinge intr-o alta clasa, probabil si datorita productiei si pentru pietele vest-europene unde rigorile sunt mari. De asemenea, spre deosebire de producatorul autohton vine cu mici detalii in plus care ii confera avantajul unui produs premium, cum ar fi operarea la un nivel de zgomot foarte mic (doar 38 decibeli), functia de super congelare si rafturile de sticla ale frigiderului ca si dotare standard.

Dimensiunea acestui frigider este destul de compacta, in fapt as zice ca este un aparat cu dimensiuni normale, inaltimea este de 165 cm, iar pe laterale latimea de 60 cm si adancimea de 64 centimetri. Volumul total, cum scriam si mai sus in recenzie este de 295 litri, iar impartirea este in 230 pentru frigider si 65 pentru congelatorul care are usa de acces separata si un raft inauntru pentru asezarea alimentelor ce necesita congelare mai usor sau pozitionare mai aparte. Totusi, ca si idee, congelatorul este un pic mai mare decat la alte modele similare ca raport la capacitatea totala de depozitare in acest Gorenje RF60308DW.

Unitatea frigiderului, de 230 litri, este impartita pe 3 rafturi plus compartimentul destul de generos pentru fructe si legume. Pe usa avem pozitionate iarasi 3 suporturi pentru sticle, borcane iar sus e compartimentul pentru oua si branzeturi impreuna cu suportul dedicat de oua care vine ca si dotare standard.

In rest, mai trebuie spus ca aparatul are maner aplicat pe vertical, usile vin cu deschiderea standard spre dreapta insa se pot demonta si pune cu deschidere in partea opusa, fiind usi reversibile cu locul deja facut si pentru deschiderea pe stanga.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *