Gorenje RK 60395 HFW – combina frigorifica clasica de mare capacitate si ieftina

Gorenje RK 60395 HFW este o combina frigorifica clasica, incapatoare, cu o proportionare corecta in ceea ce priveste frigiderul si unitatea de congelator. Are un volum total de 365 litri si clasa energetica A. Aceasta combina frigorifica este una dintre cele mai bune alegeri in cazul in care cauti ceva ieftin, de mare capacitate si de la un producator cu traditie in fabricarea electrocasnicelor. (verifica pret actualizat aici)

Partea frigederului este impartita in 6 compartimentari, din care compartimentul de jos este folosit pentru depozitarea fructelor si legumelor, un compartiment practic impartit in doua – unul pentru legume si celalalt pentru fructe. Volumul total de depozitare in unitatea de frigider este de 271 litri, practic compartimentarea este facuta pentru o familie de la 3 persoane in sus.

Gorenje RK 60395 HFW are 3 rafturi reglabile din sticla iar usa este foarte bine compartimentata si ea, avand 5 compartimente pentru sticle, oua, conserve sau borcane. Mai este dotat si cu un suport pentru sticle (vin) din inox, foarte util si rar vazut la combinele frigorifice din aceasta grupa de pret.

Capacitatea unitatii de jos, cea a congelatorului este de 86 litri si este impartita in 3 compartimentari egale. Pe usa mai gasesti o unitate de compartimentare, ajustabila.

Partea faina este ca poti lua din politelele de usa dedicate frigiderului si sa le muti pe usa de congelator, Gorenje RK 60395 HFW asigurand astfel o flexibilitate foarte buna.
Poseda iluminare cu lampa atat in unitatea de frigider cat si in cea inferioara de congelator. Usile atat de la congelator sunt reversibile, asadar poti sa le deschizi atat din partea dreapta cat si din stanga.

Dimensiunile combinei frigorifice sunt de 60 x 64 centimetri pe laturi si are o inaltime de 200 centimetri, cu un volum brut de 391 litri si o gretate neta de 85 kilograme.
In caz de probleme la alimentarea electrica, combina frigorifica are o autonomie de 18 ore, asta evident in cazul in care pe toata perioada este inchis ermetic, adica nu deschizi usile. 🙂

Spuneam ca este din clasa energetica A, are un consum de energie electrica de 382 kw/h/an – ceea ce tradus in factura de electricitate inseamna aproximativ 150 lei.
Ca si alte functii, este dotat cu Functia speciala Cool’n’Fresh, Gorenje promite prin aceasta caracterista pastrarea alimentelor proaspete o perioada mai indelungata de timp.

Piciorusele frigderului sunt reglabile, nu poseda displayuri cu afisaj LED sau alte elemente mai moderne care ar scumpi pret iar comenzile la frigider se fac mecanic – invarti niste rotite, apesi niste butoane pentru a seta temperatura, samd.

Capacitatea de congelare a combinei frigorifice este de 4 kilograme in 24 ore.
Designul combinei frigorifice este foarte clasic, nu are elemente cromate pe carcasa sau lucioase, este alb din cap pana in picioara. In partea de sus este un mic afisaj cu led indicator care ofera “starea combinei”. Poate cel mai bun atu pentru aceasta combina frigorica este pretul, cu siguranta este una dintre cele mai bune alegeri in cazul in care bugetul nu permite prea multa flexibilitate in raport cu nevoile familiei.

Poze Gorenje RK 60395 HFWLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *