Gorenje RK60359HFW Combina Frigorifica Incapatoare

Gorenje RK60359HFW este o noua combina frigorifica de la producatorul sloven, fiind un model destul de clasic insa care are printre atuuri calitatea constructiei si faptul ca vine de la un brand al caror electrocasnice si-au dovedit fiabilitatea, ceea ce a adaugat in timp la costul acestor aparate de uz casnic de la ei. Pretul oficial de lansare este undeva la 1900 lei insa in acest moment este la o promotie cu pretul redus cu vreo 25%, pana la aproximativ 1480 lei (verifica pret actualizat aici).
Probabil ca la aproape 2000 lei nu mai reprezinta cea mai buna alternativa, gasindu-se deja si modele similare din inox, tot de la Gorenje, insa daca bugetul va este mai limitat si totusi cautati un electrocasnic care sa posede o durata mare de viata si sa fie si incapator atunci acest Gorenje poate fi solutia ideala pentru tine.

In principiu capacitatea de incarcare il recomanda mai ales familiilor cu intre 2 si 4 componenti. Stiu ca este mare diferenta intre necesitatiile unei familii cu 2 persoane si cea in care mai sunt copii, dar totusi, este bine sa ai o rezerva de spatiu, mai ales pentru la vara cand probabil ca depozitezi mult mai multe legume si fructe pentru prospetime.

Capacitatea de incarcare totala a lui RK60359HFW este de aproximativ 310 litri (350 litri brut ca volum) si este impartita in unitatea de frigider si congelator la un raport undeva la 3:2, asadar si capacitatea congelatorului este destul de mare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Rafturile frigiderului sunt impartite foarte elegant, sunt ajustabile si vine standard cu 4 rafturi si 2 suporturi pe usa care si ele sunt ajustabile. De asemenea are compartimente foarte generoase pentru legume si fructe. Ce mi-ar fi placut mai mult insa la unitatea de frigider este sa fi avut pe usa inca un raft pentru sticle sau borcane, insa plusul vine prin faptul ca are si congelatorul raft de usa dedicat, ajustabil, care se poate ridica si monta la frigider, asadar poti jongla cu ele in functie de anotimp. Congelatorul in rest are 3 compartimente, cum scriam si mai sus, suficient de generoase pentru a nu pune problema spatiului, acum doar cumparaturi sa faceti ­čÖé

Un alt plus mare la aceasta combina frigorifica este data de consumul foarte mic de curent, fiind in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca are un consum anual mediu de undeva la 219 kW/h, adica undeva 100 lei/an – deci este extrem de eficient in aceasta privinta si reprezinta avantajul major al combinei in raport cu alte produse similare. Aparatul nu este nici foarte zgomot la capacitatea sa, are un nivel maxim de zgomot de 40 decibeli pe compresor, ceea ce inseamna practic un nivel similar ca si al altor aparate de uz casnic similare la o capacitate mai mica.
Despre aparat mai trebuie spus ca are o inaltime de 180 centimetri, asadar e destul de mare iar manerele in specificatiile tehnice scrie ca sunt incorporate desi in pozele produselor acestea apare ca si cum ar fi aplicat. Ma rog, poate mi se pare doar mie sau au gresit in specificatii.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *