Masina de spalat rufe Gorenje W6523S, Clasa A+++

Pentru că o mașină de spălat rufe trebuie să fie pentru mult timp, să nu îți creeze probleme și să atingă performanțe înalte cu un consum cât mai redus de resurse, ar trebui să acorzi o mare atenție criteriilor de alegere. Dacă ai o familie, ar trebui să iei în calcul o mașină de spălat cu capacitate de încărcare peste standard și cu multiple programe și funcții, Și pentru că Gorenje e… Gorenje, prin urmare e și un aliat de nădejde, îți propun modelul Gorenje W6523S, la un preț foarte bun (verifică aici preț actualizat).

Capacitate de încărcare 6 kg; viteză de până la 1200 rotații/minut; clasa de eficiență energetică A+++

Gorenje W6523S este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcare de până la 6 kg – un lucru foarte folositor pentru cei cu familie, pentru că nu trebuie să mai speli atât de des; o viteză de centrifugare pe măsura acesteia, de 1200 rotații pe minut și o clasă de eficiență energetică de neegalat, A+++, ceea ce se traduce într-un consum extrem de redus. De exemplu, consumul mediu anual de apă este de 10270 litri și de 0.55 kwh în program standard. Așadar, oferă rezultate excepționale, dar, în același timp, este foarte economică.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

23 de programe utile și foarte variate

Dar această mașină de spălat rufe impresionează mai ales prin numărul de programe, adică 23, care cu siguranță vor reuși să satisfacă aproape orice dorință a rufelor atle, pentru că, din atâtea programe, e greu de crezut că nu vei avea câte o opțiune, cel puțin, pentru fiecare tip de țesătură din dulapul tău. Printre acestea, se numără programul pentru prespălare; programe separate de clătire, înmuiere; program Eco, cu spălare la 30 grade Celsius, ceea ce asigură încă un plus de economie; program pentru articole sport; program pentru rufe albe Ultra White; program cu pompare a apei; program special pentru lenjerie; program pentru țesături din bumbac; program special pentru articole din lână; program pentru materiale sintetice; program tip spălare manuală.

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S

Sisteme și funcții specifice

În plus față de aceste programe numeroase și variate, mașina de spălat Gorenje W6523S mai dispune și de o serie de alte funcții, sisteme și tehnologii avansate precum: funcția TotalWeight; sistem de protecție împotriva inundațiilor; sistem de control al nivelului apei; sistem Carbotech, sistem de control al stabilității, sistem de economisire a detergentului DSS, tehnologia UseLogic, indicator de diagnosticare; semnal sound SoftSound; setări personale pentru toate programele – funcția My Favourite; funcție SensoCARE; sistem tip duș.

Tehnologia UseLogic, specifică Gorenje, se bazează pe câteva soluţii inovatoare, care optimizează procesul de spălare, economisind totodată energie şi timp. Senzorii inteligenţi monitorizează permanent puritatea apei şi cantitatea de spumă din maşina de spălat şi adaugă cicluri de clătire suplimentare, dacă este necesar. La fiecare ciclu, nivelul de apă este adaptat și ajustat în funcţie de tipul și cantitatea de încărcătură. În acest fel, rufele şi materialele sunt curăţate eficient şi delicat de fiecare dată, cu un consum cât mai redus.
DSS pentru economisirea detergentului este un sistem special, ecologic și economic, care previne pierderea detergentului atunci când se face alimentarea cu apă. Astfel vei economisi cu până la 20% din costurile pentru detergent și vei proteja mediul înconjurător.

Mașina de spălat rufe Gorenje W6523S este foarte silențioasă, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 70 dB, iar la spălare – de doar 56 dB.

Dimensiuni și design

În ciuda specificațiilor peste standard, având o capacitate peste standard, nu are dimensiuni prea mari; măsoară 85 cm în înălțime, 60 cm în lățime și 44 cm în adâncime, fiind suficient de îngustă, tip Slim, și economisind spațiu. Hubloul este unul mare, având un diametru de 34 cm și un volum de 42 litri. Ușa hubloului are un unghi de deschidere mare, de 180 grade. Cântărește 62 kg.
De culoare albă, are un design elegant și modern, inclusiv în partea din spate. Prezintă un ecran mare LCD, foarte avansat, iar panoul de control este și el pe măsură, dar foarte practic și simplu de folosit.

Concluzii și o alternativă similară

La prețul la care este disponibilă, mașina de spălat rufe Gorenje W6523S este un aparat care oferă pe măsură: capacitate de încărcare peste standard, viteză de centrifugare de 1200 rotații/minut, o clasă de eficiență energetică A+++, excelentă (cea mai mare, de altfel), 23 de programe și alte tehnologii și funcții specifice, concepute pentru cât mai multă economisire și pentru a asigura fiabilitate mașinii. O mașină de spălat aproape la fel de avansată și în raport excelent calitate-preț ar mai fi și modelul Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, cu tehnologia inovatoare de spălare, proprie Samsung, Eco Bubble.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *