Masina de spalat rufe Gorenje W6643N/S, Slim, Clasa A+++, Performanta Maxima cu 23 de Programe

O masina de spalat rufe cu multe plusuri peste clasa de eficienta, cu capacitate si viteza de rotatie mari, cu multiple programe si un nivel superior de performanta, este visul oricui pune calitatea pe primul loc. Dar nu e doar vis… e Gorenje W6643N/S si e la un pret destul de bun, avand in vedere ce promite (verifica aici pret actualizat).

Gorenje W6643N/S este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, dar de dimensiuni mai mici decat masinile de spalat standard, fiind de tip Slim. Are o capacitate de incarcare destul de mare, 6 kg, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii cu mai multi membri. Viteza de centrifugare este una foarte mare (1400 de rotatii pe minut), dar acest lucru nu ar trebui sa constituie un criteriu, pentru ca poate dauna, in timp, tesaturilor tale. Daca vrei sa te convingi de ce, citeste in articolul despre cum sa alegi o masina de spalat rufe. In plus, viteza de centrifugare este reglabila.

Cu o clasa de eficienta energetica A+++, clasa de eficienta la spalare A, clasa de eficienta la centrifugare B, aproape ca nu mai are niciun sens sa spun ca abia daca consuma. Asadar, are un consum mediu anual de 10270 litri de apa si 153 kwh/an.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Gorenje W6643N-S
Gorenje W6643N-S

In ceea ce priveste numarul de 23 de programe de spalare, depaseste cu mult alte masini de spalat rufe: program prespalare, program extra-clatire, program de bumbac (durata ciclului de spalare la 95ºC Bumbac este de 163 minute, durata ciclului de spalare la 40ºC Bumbac este de 138 minute, durata ciclului de spalare la 30ºC Bumbac este de 53 minute), program pentru consum redus de energie Eco, la 30 grade C (pe langa faptul ca oricum consuma ea putin),program pentru tesaturi din lana (durata ciclului de spalare la 30ºC Lana este de doar 42 minute, pentru protejarea tesaturii, care este delicata si pretentioasa), programare intarziata, program UltraWhite pentru rufe albe si Perfect Black pentru cele negre, program de spalare cu apa rece la 15 grade C, program de clatire, program de inmuiere, program de stoarcere avansata etc. Timpul standard de spalare este de 157 minute.

Pe langa aceste programe, iti permite posibilitatea de a crea propriile programe si vine si cu alte cateva functii / optiuni si comenzi utile: setare pornire intarziata (24h), presetare timp de spalare, setarea temperaturii, programul SterilTub, pentru o igienizare maxima a rufelor tale, spalare cu nivel ridicat de apa, rotire puls, clatire suplimentara, oprire pompa, sistem dus, sistem de control al stabilitatii, conectare la apa rece, control al nivelului apei.

De asemenea, Gorenje W6643N/S are un sistem de Autodiagnosticare / Diagnostic Service (adica anunta orice problema, cat de mica intampina, fara a fi nevoie sa o duci la service pentru orice lucru minor), prezinta protectie / sistem de siguranta impotriva copiilor (CDP), sistem de protectie impotriva inundatiilor, tehnologie inteligenta Use Logic (adica isi adapteaza programele si dozeaza apa si consumul de curent la cantitatea de rufe introdusa in cuva); are un motor universal.

Are un afisaj cu modul electronic cu LCD, care afiseaza timpul ramas, programul si temperatura setata etc. La sfarsitul programului, prezinta un semnal sonor / semnalizare acustica de terminare a programului. Este super silentioasa (Super Silent +), cu un nivel de 70 decibeli.

Este de culoare alb, are un design clasic, dar extrem de placut (mai ales la hublou) si este realizata din Carbotech, are un volum de 42 litri, usa hubloului are un diametru mare, de 34 cm si un unghi de deschidere de 180 °. Dozatorul pentru detergenti prezinta 3 compartimente. Fiind de tip Slim, are dimensiuni reduse: 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 44 cm in adancime. Cantareste doar 64 kg.

Mai ai o alternativa si in modelul de la acelasi brand Gorenje WA6129, care e cu mult mai ieftina, dar care nu atinge si aceleasi performante (viteza de rotatie de 1200 rotatii pe minut, clasa de eficienta energetica A+, fara LCD, doar cu LED, 15 programe). E totusi o alternativa mult mai convenabila ca pret si asta nu inseamna ca nu iti ofera si calitate, pentru ca asta oricum este in obiectivele producatorului. Asa ca orice model Gorenje in ceea ce priveste (si) masinile de spalat rufe este o foarte buna alegere.

Nu cred ca mai este necesar sa mai reiau motivele pentru care oricine ar fi fericit sa aiba in casa o masina de spalat rufe atat de calitativa si performanta ca Gorenje W6643N/S. Iar pretul este in raport bun, asa ca nu ai ce pierde achizitionadu-ti-o.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *