Masina de spalat rufe Gorenje W7423, 7 kg, Clasa A+++

Chiar daca cu un aspect traditional / standard, masina de spalat rufe Gorenje W7423 depaseste cu mult chiar si cele mai moderne masini de spalat, cu tehnologii revolutionare. Le depaseste prin calitate si performanta. Totusi, si pretul ei se mentine in linie dreapta, reusind sa sugereze aceste caracteristici (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala, dar cu un hublou mare, Gorenje W7423 are o viteza de centrifugare de 1200 rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca obtine rezultate optime in timp scurt. Capacitatea de incarcare, de 7 kg, este foarte mare, ideala pentru o familie cu mai multi membri. Astfel, cu o incarcare mai mare, speli mai rar, economisind timp, apa si curent.

Ca tot veni vorba de economie, are o clasa de eficienta energetica A+++, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B. Acest lucru presupune un consum foarte redus de apa si energie si rezultate exceptionale: 9960 litri consum mediu anual de apa si doar 169 kwh/an consum energie electrica.

La performanta sta la fel de bine, avand un numar de 23 programe: program rapid (de 17 min), program de extra-clatire, program prespalare, program spalare lana, program sintetice, program bumbac, program Mix (pentru amestecul de culori si tipuri de tesaturi), program de spalare manuala, program Sport, program UltraWhite, program Perfect Black, program de spalare cu apa rece la 15 grade C, program de clatire, program de inmuiere, program de pompare apa, program de stoarcere, programare intarziata (24 h), program Eco, de spalare la 30 grade C, pentru economie de apa si curent, in plus pe langa consumul extrem de redus pe care il . De asemenea, are abilitatea de a crea propriile programe, in functie de nevoile tale.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Masina de spalat rufe Gorenje W7423
Masina de spalat rufe Gorenje W7423

Pe langa acest numar foarte mare de programe variate, permite setarea temperaturii si prezinta un selector de centrifugare pentru o viteza de centrifugare reglabila si un sistem de siguranta impotriva copiilor, precum si sistem de protectie in caz de inundatii. Este conceputa cu tehnologie de Autodiagnosticare, prin care esti anuntat(a) de orice problema minora care poate aparea, fara a mai fi nevoie sa o duci la service pentru ceva care nu necesita acest efort. Are un sistem de control al stabilitatii, asa ca nu se misca in momentul centrifugarii. In plus, pentru o mai buna fixare, prezinta picioruse ajustabile de 10 mm. Este conceputa si cu tehnologia Use Logic, care ajusteaza consumul de apa si, implicit, de energie electrica la cantitatea de rufe introdusa in cuva. Asa ca… abia daca consuma.

Are un tip de afisaj cu luminite indicatoare de tip LED, care indica programul si temperatura selectate, precum si alte setari. Totodata, are un sistem de semnalizare acustica/sonora la terminarea programului. Este super silentioasa, cu un nivel de zgomot la centrifugare de doar 74 dB (A), asa ca poti spala la orice ora din zi si din noapte, fara a duce grija ca iti vei deranja vecinii.

Este „sora geamana” a masinii de spalat rufe de la acelasi producator Gorenje WA6129, cu aceeasi viteza de rotatii pe minut (1200 rpm), dar cu o capacitate putin mai mica, de 6 kg, ceea ce o face ideala, daca nu ai o familie asa de numeroasa.  De asemenea, aceasta nu are nici atat de multe programe (doar 15) si o clasa de eficienta energetic acu un singur plus (A+), dar, ma repet, e ideala pentru o familie cu un numar mai mic de membri. Mai ales ca este cu mult mai ieftina. Asa ca, daca nu ai nevoie de extra programe si capacitati, poti alege Gorenje WA6129.

Alba, are dimensiuni obisnuite pentru o astfel de masina de spalat cu astfel de capacitati: 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 60 cm in adancime. Cantareste 72 kg. Tamburul are un volum de 54 litri. Hubloul, cu un diametru mare, de 34 cm, are un unghi de deschidere de 180 grade. Carcasa este realizata din Carbotech lucios, material rezistent.

Pentru o familie mai mare, pentru cei care, pe langa capacitate mare, cauta mai ales varietate de programe si eficienta maxima, recomand fara vreun dubiu masina de spalat rufe Gorenje W7423, care, se aseamana, doar prin aspect (si nici acolo in totalitate), cu o masina de spalat rufe standard. Asta pentru ca Gorenje merge mereu in design pe o linie mai simpla, traditionala, dar atinge alte plusuri si noutati dincolo de aspect, depasind cu mult alte aparate electrocasnice de acest tip.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *