Gorenje WA 73149 – Masina de Spalat Rufe Capacitate 7 Kg

Imi plac tot mai mult produsele Gorenje, si mai ales masinile de spalat rufe de la ei, lucru probabil remarcat prin numarul de articole in care am povestit despre Gorenje. Ei bine, imi face chiar placere sa scriu si despre masina de spalat rufe Gorenje WA 73149, una de o capacitate mai mare, de 7 kilograme – potrivit pentru familii cu peste 2 componenti si care poseda si un design foarte frumos.

Gorenje WA 73149 display

Gorenje WA 73149 are dimensiunile de 85 x 60 centimetri inaltime x lungime si o adancime de 60 centimetri, asadar o dimensiune standard, putand fi foarte usor incorporata si intr-un mobilier standard, fie in baie sau de ce nu, pe holul care duce la baie – daca locuiesti intr-un apartament – sa zicem de tip vechi; cum de altfel locuiesc si eu.

Masina de spalat are incarcare frontala, deschiderea hubloului este de pana la 165 grade iar dimesiunea acesteia este de 33 centimetri, o dimensiune medie.

Totusi, cele mai importante specificatii ale acestei masini de spalat rufe Gorenje o reprezinta clasele de eficienta. Astfel, clasa de eficienta energetica este A+++ la un consum de 2.19 kw pe program standard, clasa de eficienta la spalare A (consum apa 55litri/program standard) si o clasa de eficienta la centrifugare A cu 1400 rotatii per minut.

Gorenje WA 73149 are un numar de 19 programe, care pot fi combinate in functie de temperatura, inmuiere sa viteza de centrifugare. Printre programele standard ale masinii de spalat rufe sunt programele de prespalare, lana, sintetice, bumbac, consum redus sau extrem de util este programul de spalare manuala, un program delicat pentru hainele care in mod normal nu permit spalarea la masina de spalat automata.

Gorenje WA73149

Compartimentul pentru detergent este impartit in 3 compartimente mai mici, pentru prespalare, balsam si detergent. Are un locasel si pentru detergentul lichid, in cazul in care sunteti fanul acestui tip de detergent.

 

5 comentarii la „Gorenje WA 73149 – Masina de Spalat Rufe Capacitate 7 Kg

 • 4 iulie 2012 la 23:26
  Permalink

  intrebare:
  am vrut sa folosesc functia de blocare a butoanelor si acum nu reusesc sa o dezactivez, in concluzie, nu mai pot folosi masina de spalat.
  ma poate ajuta cineva?

  Răspunde
  • 4 iulie 2012 la 23:41
   Permalink

   ai cautat cumva manualul de utilizare, daca are vreo referinta la asta? In principiu ar trebuis a fie o combinatie de butoane.

   Dispozitiv de siguranţa pentru copii
   – Activaţi funcţia de Blocare acces copii apăsând simultan
   butoanele (C) şi (D) şi ţinându-le apăsate cel puţin
   trei secunde. Selecţia este confi rmată printr-un semnal
   sonor, iar simbolul va apărea pe ecran. Urmaţi aceeaşi
   procedură pentru a dezactiva funcţia de Blocare acces copii.

   Luat de aici: https://products.gorenje.si/fts/GetDigitDoc.aspx?sifra=312488&jezik=ro&tipVsebine=1&docName=311197ro%2Epdf

 • 2 octombrie 2015 la 18:37
  Permalink

  as dori sa stiu cum se poateprograma masina sa porneasca la o anumita ora

  Răspunde
  • 8 noiembrie 2015 la 16:39
   Permalink

   Incearca cu al 4-lea buton din panoul de comanda, in partea dreapta, cum e si in graficul de sus. Ar trebui sa poti programa pe intervale orare (in cat timp sa porneasca masina de spalat).
   Sa ne spui daca ai reusit.

 • 15 octombrie 2016 la 12:48
  Permalink

  Buna! am acest model de mașina Gorenje WA 73149 de cca 4 ani. Până în prezent nu am avut probleme, însă acum nu se mai oprește la finalul programului, nu clătește, nu stoarce și după finalizarea timpului specific, reia programul fără să se oprească. Ce îmi puteți recomanda pt. rezolvarea problemei?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *