Gorenje WF40129 Masina de spalat Slim Silentioasa

Chiar daca nu vine cu 33 centimetri adancime cum e Indesit IWUD 4105, masina de spalat Gorenje WF40129 la cei 44 centimetri este demn de luat in seama, mai ales ca are o capacitate de incarcare sensibil mai mare decat varianta ultra slim cu capacitate de 4 kilograme de la Indesit, si de asemenea este si o masina de spalat rufe mai economica din punct de vedere al claselor de eficienta energetica. Pretul este aproape identic pentru ambele modele, cu precizarea ca Gorenje-ul este un aparat de spalat rufe intrat in oferta acum recent, in ianuarie 2012.

Gorenje WF40129 se adreseaza in special celor care cauta o masina de spalat cu dimensiuni reduse, adica mai ingusta, si il vad ca pe un electrocasnic care sa te ajute cu spatiul intr-un apartament mai mic, sau poate chiar si daca locuiesti singur si nu ai foste multe haine de spalat o data, desi capacitatea de spalare nu este cu mult mai mica decat a unei masini de spalat obisnuite. Asadar, vine cu dimensiuni de 85 cm inaltime, 60 centimetri lungime si o adancime de doar 44 centimetri, cu o capacitate de incarcare a tamburului de 4,5 kilograme de rufe, adica 36 litri.

Aparatul nu este cu nimic mai prejos din cauza dimensiunilor fata de nici un alt concurent pe segment, avand chiar niste specificatii foarte bune: clasa eficienta energetica A+, eficienta la spalare A si clasa de eficienta ridicata la centrifugare, gratiei vitezei mari de 1200 rpm, adica se incadreaza in clasa B.

Designul este armonios si bine realizat. Poate cel mai important lucru este faptul ca deschiderea hubloului, adica a usii, se face la 180 grade si are o diagonala de 33 centimetri. Panoul de comanda este elegant, are si un afisaj pe led si de pe butonul rotativ se selecteaza programele de spalare. In partea dreapta mai avem cateva led-uri indicatoare si niste butoane pentru a seta extra optiunile, centrifugarea si programarea intarziata, adica time-managerul pentru a seta ca spalarea sa inceapa peste un anumit numar de ore.

WF40129 pe langa ca este slim, mai este si o masina de spalat silentioasa, la centrifugarea la viteza maxima atingand doar 70 decibeli, iar la centrifugarea la nivel mai mic deja este mult mai silentios decat alte modele. Spre comparatie, Indesit-ul mai sus amintit, are un nivel la centrifugare de 73 decibeli si de fapt nici nu are viteza de rotatie atat de mare iar capacitatea de spalare este de 4 kilograme, fata de cele 4.5 kilograme cat are acest Gorenje.

Dintre cele 15 programe de spalare cu care este echipata aceasta masina de spalat rufe ingusta, amintes programul pentru haine sintetice, bumbac, program usor de calcat, program eco, mix si pentru haine delicate. Totusi, Indesit-ul vine si cu program Express, Sport si program dedicat pentru matase-perdele; insa nu are tehnologie use logic sau nu se incadreaza in categoria super-silent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *