Gorenje WS 52125 BK – masina de spalat neagra de mici dimensiuni

Imi place din ce in ce mai mult cum se pozitioneaza producatorul sloven de electrocasnice Gorenje pe piata, acestia cauta tot mai multe oportunitati de nisare a produselor create casnic.

Un bun exemplu este masina de spalat neagraGorenje WS 52125 BK (link – nu mai este in stoc). Ca sa nu exagerez, spun ca personal cunosc cel putin o persoana din familia mea(fara sa pun la socoteala cunostintele) care in baie au ales pentru faianta si gresie de culoare inchisa, neagra – la fel si pentru restul de accesorii personalizate, gen chiuveta samd. Masina de spalat la ei este alba – va dati seama, este ca nuca in perete. Ca ei, sunt convins ca sunt mult mai multi si cu toate astea pana acum am vazut o singura masina de spalat neagra, care sa posede si un pret decent, si da, e vorba de Gorenje WS 52125 BK.

Masina de spalat nu se diferentiaza foarte mult de standard, as putea spune ca vine cu un plus datorita dimensiunilor, are o adancime de doar 44 centimetri, devenind si o varianta pentru cei care au probleme cu spatiul si doresc o masina de spalat slim. Dimensiunile exacte sunt de 85 x 60 centimetri Inaltime x Lungime si o adancime, cum spuneam, de doar 44 centimetri. Bineinteles, aceasta adancime are legatura si cu faptul ca are o capacitate destul de standard, de 5 kilograme, daca capacitatea ei ar fi fost mai mare cu siguranta nu am fi putut spune despre aceasta masina de spalat Gorenje ca ar fi una foarte slim, si asa este undeva intre limita.

Pe langa astea, masina de spalat Gorenje WS 52125 BK are un mare plus prin faptul ca este foarte silentioasa, are un nivel de zgomot de doar 68 decibeli la centrifugare – cand colo multe masini de spalat standard au aproape 80 decibeli, si ia in considerare ca scara decibelilor este logaritmica.

Specificatii Gorenje WS 52125 BK

Masina de spalat, pe langa capacitatea de incarcare de 5 kilograme si dimensiunile scrise mai sus, are specificatiile destul de standard – dar foarte bune pentru aceasta grupa de pret, si mai ales ca o masina de spalat neagra si cu adancime redusa de obicei e mai scumpa.
Masina de spalat are un micut afisaj led care indica programarea intarziata sau timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalat. Selectarea programelor se face pe rotita mare frontala si panga astea mai sunt cateva butoane prin care poti sa alege temperatura sau extra clatire, centrifugare, samd.
Gorenje WS 52125 BK se incadreaza in clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta energetica A+. Prin cele 1200 rpm la centrifugare se incadreaza in standardul B pentru aceasta categorie.
Dimensiunea hubloului este de 33 centimetri si are o deschidere de pana la 180 grade. Dozatorul pentru detergent este dotat cu 3 compartimente – prespalare, balsam si compartimentul pentru detergentul solid sau lichi.

Consider aceasta masina de spalat perfecta pentru cei care au necesitati de culoare mai aparte, poate ai baia neagra intocmai ca si cunoscutii mei amintiti la inceput, la fel – ti se potriveste aceasta masina de spalat si daca cauti ceva care sa nu ocupe prea mult spatiu iar ca si capacitate de spalare este foarte potrivita pentru familiile cu pana la 3 persoane. In final, poate nu trebuie sa te cramponezi la design si poate vrei o masina de spalat neagra doar pentru a mai iesi din tiparele obisnuite impuse de catre ce vor altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *