Gorenje WS40109 Slim

In cazul in care doresti sa econimisesti spatiu sau ai nevoie de o masina de spalat rufe care sa nu ocupe prea mult din pretiosul spatiu din baie, hol sau bucatarie ti s-ar potrivit masina de spalat Gorenje WS40109, un model slim – cu dimensiuni compacte, avand o adancime de doar 44 centimetri, cu tot cu buton. Acum are un pret foarte bun, undeva la 1090 lei (verifica pret actualizat aici)┬áUPDATE 2014: Nu mai este comercializat.

Chiar daca este un model cu adancime redusa(slim) masina de spalat este una silentioasa, ceea ce de regula nu se intampla la alte masini de spalat rufe compacte. Are un nivel maxim de zgomot la spalare de 56 decibeli iar la centrifugare de doar 68 decibeli – excelent as zice, pentru ca doar masinile de spalat foarte bine construite au sub 70 dB la centrifugare, iar faptul ca este un model slim si ca are o viteza de rotatie de 1000 rpm este cu atat mai binemeritata lauda pentru WS40109.

Capacitatea de incarcare nu este extraordinar de mare, de 4,5 kilograme, in fapt este mai degraba potrivita pentru familiile cu pana in 2 componenti sau pentru cei care nu au un volum prea mare de rufe de spalat. Totusi, pentru familiile mari sau pentru cei care au planuri de viitor in a mari componenta locuintei ­čÖé as recomanda un model similar de Gorenje, dar cu capacitate de incarcare de 7 kilograme.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Pe langa designul frumos lucrat si foarte compact, masina de spalat vine cu un detaliu care pentru mine e foarte important. Chiar daca capacitatea de incarcare nu este foarte mare iar tamburul implicit nu este imens, de 36 litri, vine cu un diametru al hubloului mare – de 33 centimetri si cu o deschidere la 180 grade, ceea ce ne lamureste cu privire la atentia functionalitatilor pentru acest Gorenje.

Referitor la clasele de eficienta, WS40109 sta la fel de bine ca si alte modele similare din aceasta grupa de pref. Astfel, in privinta consumului de curent si a clasei de eficienta energetica este o masina de spalat rufe de clasa A, in ceea ce priveste eficienta la spalare este tot A si la centrifugare datorita vitezei de rotatie 1000rpm corelata cu dimensiunile si programele de spalare este de clasa C.

Masina de spalat este dotata cu un display pe LED simplu, led-uri indicatoare pentru stare astfel ca selectia programelor si personalizarea functiilor la masina de spalat este foarte simpla si mai ales intuitiva.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *