Masina de spalat simpla Gorenje WS40125 SLIM

Gorenje WS40125 este o masina de spalat rufe cu mai putine functii, fara display, si care revine la trendurile de baza ale masinilor de spalat rufe din urma cu cativa ani cand nu aveam ca dotare standard pe aparate displayuri LED sau tot felul de tehnologii avansate care sa faca mai sensibil aparatul la factorii externi. De asemenea, acest model se bucura prin prisma lipsei acestor componente de o adancime redusa, fiind asadar o masina de spalat rufe slim, insa cu un mic dezavantaj pe partea de capacitate de incarcare, aceasta fiind undeva la 4.5 kilograme. Pretul la care se vinde in mod uzual este undeva la 1200-1250 lei (verifica aici pret actualizat), cu livrarea gratuita acasa si garantie 2 ani de zile.

Designul masinii de spalat rufe Gorenje WS40125 este oarecum clasic, fara prea multe elemente care sa il scoata in evidenta. Totusi, carcasa este una lacuita, oferind un plus de luciu,dimensiunea aparatului este de 85 cm inaltime, 60 latime si adancime slim – 44 centimetri. Avantajul aparatului este ca e destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot de pana la 70 decibeli la viteza de rotatie maxima.

Ca si capacitate de incarcare, cum spuneam si mai sus in recenzie, este relativ mica ceea ce inseamna ca este un aparat mai degraba potrivit pentru cei care locuiesc singuri sau nu au foarte multe rufe de spalat. Tamburul are un volum de 36 litri, hubloul se deschide la 180 grade iar diametrul hubloului este de 33 centimetri, pe aceasta parte fiind foarte OK. Ca si adancime totala adaugata la deschiderea usii la 90 grade, masina de spalat are nevoie de un spatiu de aproximativ 88 cm pe adancime.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

De asemenea, aparatul se bucura de clase de eficienta ridicate, consumul de energie electrica il claseaza in grupa A, eficienta la spalare este tot in clasa A iar cea la centrifugare este B, avand o viteza maxima de rotatie la centrifugare de 1200 rotatii per minut, lucru oarecum normal de vreme ce cuva este mai mica si motorul destul de puternic si eficient.

Compartimentul pentru detergent si balsam

Desi nu vine cu tehnologii extraordinar de moderne, ai la dispozitie multe programe, care se selecteaza direct de pe butonul rotativ. As spune ca aparatul este extrem de intuitiv si se pot descurca si persoane mai in varsta cu el. Printre programele lui Gorenje WS40125 avem program pentru haine delicate, consum redus de energie (nu recomand daca rufele sunt murdare rau), pentru lana, bumbac, sintetice, prespalare si usor de calcat.

Ca si durate clasice de functionare in timpul programelor, avem la lana 44 minute la ciclul de spalare cu 30′, bumbac 132 minute, la 90’C dezinfectare 155 minute, aceste durate incluzand prespalarea, clatirea si centrifugarea bineinteles.

Instuctiunile de folosire in limba romana ale acestei masini de spalat pot fi descarcate de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *