Gratar electric Russell Hobbs Family – cat un Sandwich Maker

Ce-ai zice daca la un aparat cam la fel de mic precum un sandwich-maker si asemanator ca design ai reusi sa prepari chiar si preparate la gratar? Suna inedit, dar acest lucru deja este posibil cu un gratar electric de la un brand care a demonstrat deja ca stie sa aduca ceva inovator in domeniul aparatelor electrocasnice de bucatarie: Russell Hobbs Family. Ba mai mult, dupa ce ca este micut, compact si usor de manuit, este si destul de ieftin (verifica aici pret actualizat).

Dupa cum spuneam, acest gratar electric arata si functioneaza precum un sandwich-maker, avand chiar si un capac de protectie, care preseaza bucatile de carne sau legume introduse in grill. De asemenea, cu ajutorul sau poti realiza chiar si sandviciuri, dupa imaginatie, sau poti incalzi sandviciuri.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

La o putere de 1600 W, gratarul electric Russell Hobbs Family, desi este micut si compact, este destul de puternic, oferind astfel rezultate optime in timp foarte scurt. Totodata, prezinta o suprafata foarte fina, antiaderenta, astfel incat poti gati preparate la gratar savuroase, dar mai ales sanatoase, fara pic de ulei, pentru ca materialul care s-a adaugat deasupra bazei nu prinde, iar mancarea nu se lipeste deloc. In plus, capacul care se aseaza peste, ca intr-o presa, favorizeaza formarea aburilor si a gatitului fara grasime, natural, in suc propriu. De fapt, produsele din colectia Russell Hobbs Family ofera garantia ca de fiecare data cand gatesti, se elimina pana la 42 % din grasimea alimentelor.

Gratarul electric Russell Hobbs Family prezinta si un indicator luminos pentru a-ti arata atunci cand este pornit. In plus, prezinta si un sistem de stocare al cablului de alimentare, pentru atunci cand nu il folosesti.

Micut si compact, il poti lua dupa tine oriunde calatoresti, fiind si electric. Este ideal mai ales daca locuiesti intr-o camera de camin sau daca nu ai conducta de gaze in zona unde stai. Iti este un ajutor de nadejde pentru a pregati rapid o masa sanatoasa, fara grasimi, mai ales daca esti la regim.

Masoara 28 cm pe 20 cm, iar plita de grill are 510 mm2. Cat un sandwich-maker. Totodata, permite si o depozitare verticala, datorita rabatarii unui piciorus special, care se ridica in timpul folosirii, pentru o pozitie cat mai adecvata a bucatilor de alimente din interior. Devine astfel si mai ergonomic, castigand spatiu. De culoare negru mat, cu o suprafata fina, arata impecabil si elegant. Merita achizitia, mai ales ca e la un pret foarte bun.

Daca vrei insa ceva si mai complex, iti sugerez gratarul electric de la aceeasi marca Russell Hobbs 18603-56, care, pe langa partea pentru grill, tot cu capac si acelasi aspect ca si acesta, prezinta si o plita neteda, pentru fructe si legume, sau frigarui. Costa insa mult mai mult, dar poti realiza mult mai multe de la el, in acelasi timp. Sau poate modelul Philips Viva Collection HD6322/20, mult mai mare si mai complex, cu capac de sticla. Acesta este si mai scump insa. Dar merita, pentru ca si ofera rezultate pe masura.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *