3 Gratare Electrice Bune pentru Vara 2012

Daca tot s-a declarat oficial deschis sezonul gratarelor, mititeilor si al alimentelor facute la gratar, afara, ia sa va arat voua ceva gratare electrice, la care nu trebuie sa va bateti capul cu focul si afumatul hainelor de la lemne, care nu tot timpul sunt printre cele mai bune. In cazul in care doriti sa va preparati un gratar in curte alegerea unui gratar electric este printre cele mai bune pentru ca treceti peste inconvenientul carbunilor si lemnelor care nu se gasesc de cele mai multe ori din discretie, mai ales in oras. In cazul in care iesiti la un pescuit deja lucrurile se schimba si recomand pentru savoare un gratar pe carbuni ­čśë

Philips HD4417

In cazul in care pretul este unul dintre principalele criterii in achizitie si vrei sa folosesti gratarul electric si in casa, un produs de la un brand premium – Philips HD4417, un gratar electric cu o putere de 2000W, suprafata destul de mare si un pret de aproximativ 250 lei (verifica aici pret actualizat). Printre altele, acest gratar mai are indicator de temperatura, sistem de anti alunecare, cablul se strange si se stocheaza sub aparat si de asemenea tava cu grasime are o depozitare speciala pentru a evita murdarirea inutila. Marele avantaj al acestui aparat, cum am scris si mai sus, este faptul ca se poate folosi si iarna, in casa si are nevoie de un spatiu de depozitare si preparare foarte mic.

De la un producator mai putin recunoscut, insa foarte prezent in vanzari datorita aparatelor la pret mic pe care le produce avem doua gratare electrice de dimensiune mai mare, care permit lucrul mai usor, mai ales pe terasa, curte sau afara in natura.

Severin 2729

Modeul 2729 de la Severin este un model construit in intregime din elemente metalice si are o inaltime destul de mare astfel ca preparatele pot fi facute foarte comod. Aparatul se vinde la aproximativ 350 lei si este un model mai mult decat acceptabil ca si pret de vanzare. Aparatul are doua niveluri de prajirea, alimentarea electrica este normala si are o putere de 2500W astfel ca mancarica e gata destul de repede. In partea inferioara are si un raft de depozitare pentru ulei, condimente sau alte preparate si chiar daca este maricel este comod de transportat pentru ca are o greutate de aproximativ 3.5 kilograme.

Severin 2330

┬áUn model mai vechi insa foarte popular este aparatul pentru gratar Severin 2330, care vine cu o putere de 2300 W si are si este dotat si cu termostat, atat pentru siguranta cat si pentru setarea temperaturii la care se prepara gratarul, fie ca vorbim de mici sau carnati. Avantajul major al acestui model este ca mai are doua rafturi de lemn, unul pentru condimente si preparatele, unul pentru bauturi iar pe laterale are doua brate pentru farfurii. Pretul este ceva mai mare, undeva la 450 lei insa daca il cumperi de la inceputul verii merita…in fapt il vei putea folosi si la anul iar garantia este de 2 ani.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *