Gratuit un Samsung Galaxy Note pentru orice Smart TV Samsung din seria 7 si 8

Noile televizoare Samsung Smart TV vin cu promotii interesante care sa ofere plus valoare achizitiei. Astfel, daca saptamana trecuta televizoarele mai ieftine din seria 4, 5 si 6 – adica in general modelele nu chiar atat de inteligente┬áveneau cu 24% reducere printr-un voucher, saptamana aceasta avem promotie la televizoarele mai avansate din categorie.

Astfel, pentru orice achizitie a unui televizor din promotie, primesti gratuit 2 ani garantie in plus si un telefon de ultima generatie Samsung Galaxy Note. Participa la promotie, cum am spus si in titlul articolului, televizoarele din seria 7 si 8 cu o diagonala a ecranului de peste 116 centimetri fiecare.

Avand in vedere ca si la telefonul Galaxy Note este o oferta cu licenta de antivirus Bitdefender gratuita, as fi curios daca o primesti si pe aceasta ­čÖé

[box type=”info”] Vezi Aici Promotia si Detaliile Televizoarelor [/box]

Televizoarele sunt foarte avansate, au control vocal, recunoastere faciala, camera web incorporata si control pe senzori. De asemenea arata extraordinar de bine si functiile sunt care de care mai interesante, toate cu tehnologie 3D inclusa si 2 perechi de ochelari 3D activi.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *