Green Friday la Cit Grup: Fujitsu Siemens Lifebook E8310

In fiecare zi de vineri cei de la Cit Grup, distribuitor de echipamente IT refurbished ofera cateva produse la un pret cu pana la 30-40% mai mic decat pretul oficial de lista prin oferta Green Friday. Aceste preturi oricum sunt reduse, echipamentele in mare parte fiind produse recertificate (vezi aici ce inseamna refurbished).

Astazi ce mi-a atras atentia este un laptop Fujitsu Siemens Lifebook E8310, un model destul de puternic, echipat cu un procesor Intel Core 2 Duo la 2.40GHz, 2 GB RAM, Wi-Fi si, atentie, sistem de operare cu licenta. Pretul pentru un astfel de model este de doar aproximativ 1000 lei, cu TVA si transport inclus.

Daca am amintit aspectele pozitive ale acestui laptop, trebuie sa spun ca are totusi o capacitate de stocare pe hard disk destul de mica, doar 80 GB, ceea ce il face indicat mai degraba pentru aplicatii office, navigare pe internet sau aplicatii asemanatoare. In ceea ce priveste multimedia, pentru stocarea fisierelor de dimensiune mare recomand un hard disk extern pe USB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *