Televizor LCD Grundig 26VLC3200BA

Spuneam aici de noile televizoare Grundig aparute in oferta celor de la eMAG si remarcam faptul ca modelul 26VLC3200BA este practic cel mai ieftin. De asemenea punctam faptul ca acest televizor este cel mai potrivit pentru camere mici sau bucatarie pentru ca are o diagonala a ecranului oarecum medie (insa poate fi privita si ca o diagonala mica) – 66 centimetri sau 26 inch. Acest Grundig 26VLC3200BA este un LCD cu imaginea transmisa in format High Definition si are un pret de aproximativ 849 lei (verifica aici pret actualizat).

Cu toate ca imaginea este HD Ready si nu Full HD consider ca oricum la aceasta diagonala nu va face diferenta, ori televizoarele Full HD de aceasta diagonala sunt scumpe daca e sa luam exemplul lui Samsung 26EH4500. Mai degraba acest Grundig ar putea fi comparat in aceasta grupa cu Vortex 26K2, insa nu putem compara Grundig cu Vortex, fiind din clase diferite ca branduri si bineinteles ca recunoastere a calitatii.

Din punct de vedere al designului 26VLC3200BA de la Grundig consider ca arata ca un monitor ceva mai mare insa cu o prelungire a carcasei pentru a putea fi pozitionate boxele in partea inferioara. Desigur, are carcasa ceva mai mare si grosimea mai mare pentru ca este LCD iar standul este rotund, personal as fi preferat un stand in forma mai regulata desi stabilitatea este oarecum tot acolo.

26VLC3200BA

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Calitatea imaginii pentru acest model 26VLC3200 este una mai mult decat decenta pentru un televizor care in definitiv este destul de simplu, la nivel de utilizare de baza. Vine cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, timpul de raspuns este de 8 milisecunde iar unghiurile de vizibilitate cu toate ca nu este LED sunt destul de extinse: pana la 178 grade orizontala si verticala.

Grundig 26VLC3200 poseda cateva caracteristici interesante pe partea de procesare a imaginii cum ar fi Filtrul Pieptene 3D, Picture Perfection Rate si Digital Noise Reduction, care ar fi utile atunci cand calitatea semnalului nu este extrem de buna. De precizat este ca imaginea este redata la 50Hz iar acest televizor se poate folosi si ca un monitor, folosind unul dintre cele 3 porturi HDMI.

In plus, pe partea de conectivitate poseda pe langa cele 3 porturi HDMI un port USB, intrari composite si cele scart.

Sunetul este asigurat de catre 2 boxe de cate 7 W RMS cu specificatia SRS TruSurround, si din cate am vazut pana acum la televizoarele de aceasta dimensiune, acest model 26VLC3200 de la Grundig ofera printre cele mai puternice boxe, fiind ideal si pentru a asculta muzica tare.

Acest televizor nu consuma deloc mult la cei 60W si consider ca fiind un produs care cel putin la nivel de proiectare este facut in Germania ofera o calitate foarte buna pe termen lung. Daca ar fi sa dau o nota acestui televizor, sa iau pretul si calitatile acestui model ar fi o nota undeva la 7-8.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *