GSMRoShop.ro – Un nou magazin online de telefoane mobile

Cred ca nu exista pasionat de telefonie mobila care sa nu fi intrat pe site-ul lui Gabriel Ursan: GSMRo.ro. Ei bine, site-ul a intrat in portofoliul firmei Agress si pe urma acestia au decis sa extinda brandul blogului si sa-l transforme practic intr-o afacere, lansand un magazin online sub acest brand care poate fi gasit aici: GSMRoShop.ro.

Cred foarte mult in acest nou magazin online mai ales pentru ca in spate sunt oameni foarte dedicati si pasionati de tehnologie mobila si de asemenea sunt convins ca preturile vor fi dintre cele mai bune prezente pe piata.

Mai jos regasiti comunicatul de presa cu privire la lansarea magazinului online.

[learn_more caption=”Comunicat de Presa – Click pentru a deschide”] GSMRoShop.ro reprezintã noua divizie comercialã a brandului GSMRo care de mai bine de 2 ani oferã informaţii despre telefoane mobile, accesorii GSM, aplicaţii software şi tot ce ţine de tehnologie mobilã. Începând cu 1 septembrie, brandul GSMRo a fost preluat de Agress Business, un grup de companii cu o experienţã de peste 13 ani în vânzarea de telefonie mobilã şi servicii de telefonie mobilã.

Logo GSMRo

Prin intermediul brandului GSMRo, respectiv a magazinului online GSMRoShop.ro, grupul Agress Business va oferi cu acelaşi profesionalism telefoane mobile şi accesorii GSM, ducând noţiunea de vânzare consultativã şi în magazinul online GSMRoShop.ro.

 Ştim cã piaţa online a vânzãrilor de telefonie mobilã şi accesorii GSM este în acest moment o piaţã destul de aglomeratã, însã aşa era şi nişa abordatã de blogul GSMRo atunci când a fost lansat, acesta reuşind sã ajungã pe locul 1 în topul blogurilor de IT româneşti la exact un an de la lansare, conform trafic.ro. Avantajele competitive pe care magazinul online de telefoane mobile şi accesorii GSM le va avea se vor învârti foarte mult în jurul noţiunii de vânzare consultativã, adicã personal pregãtit sã identifice şi sã satisfacã nevoile clienţilor în timp real, exact ca într-un magazin fizic. Vom aduce cât mai aproape de realitate vânzarea virtualã. De asemeni, vom oferi variante simple, ieftine şi uşoare de retur, transport şi platã, astfel încât clienţii care vor alege sã cumpere telefoane mobile şi accesorii GSM de la GSMRoShop.ro sã aibã parte de o experienţã de cumpãrare online superioarã şi sã simtã la fiecare interacţiune pasiunea cu care toatã echipa GSMRoShop.ro este pregãtitã sã-şi facã treaba. Despre preţuri, stocuri şi alte aspecte matematice nu pot sã spun decât cã e de bine. Existã comparatoare independente de preţuri care pot demonstra cã avem la majoritatea telefoanelor mobile şi accesoriilor GSM preţuri sub media de preţ a pieţei. La capitolul stoc, magazinul online stã de asemeni foarte bine, deoarece este deservit de o magazie GSM destul de mare şi un numar de 10 magazine GSM din ţarã unde existã rulaje care genereazã o dinamicã crescutã a procesului de aprovizionare rezultând astfel şi stocuri consistente. În concluzie, dacã un client ne dã şansa sã-i oferim o singurã datã produsele şi serviciile GSMRoShop.ro, cu siguranţã va avea o impresie plãcutã şi ne va alege pe noi, adicã va alege inteligent, exact aşa cum spune şi noul slogan GSMRo.

Gabriel Ursan,

Fondator GSMRo şi Manager Dezvoltare Agress

GSMRoShop.ro vã invitã sã alegeţi inteligent!

GSMRoShop.ro - Alege Inteligent

[/learn_more]

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *