GTA 5 – vanzari de 1 miliard de dolari in doar 3 zile

Fără urmă de îndoială, cel mai așteptat joc de consolă al acestui sfârșit de an este Grand Theft Auto 5, al celor de la Rockstar Games.

În prima zi în care jocul a ieșit pe piață a avut vânzări de 800 milioane de dolari, fiind cel mai bine vândut joc din toate timpurile, comparat cu data de lansare. Acest lucru a fost ajutat cel mai probabil și de faptul că în ziua lansării, aproximativ 8300 magazine doar de pe teritoriul Americii de Nord au fost deschise și au organizat evenimente de lansare pentru GTA 5, aducând un public numeros gata să cumpere jocul.

După doar 3 zile, GTA 5 a depășit bariera de 1 miliard de dolari vânzări. Precedentul record de vânzări într-un timp atât de scurt l-a avut Call of Duty Black Ops 2, care a vândut în 15 zile după lansare de un miliard de dolari, așadar GTA 5 a surclasat practic la vânzări toate jocurile de până acum.

În acest moment GTA 5 este disponibil doar pentru consolele PlayStation 3 (va fi compatibil evident și cu PS4) și pentru consola Xbox 360. Data de lansare a unei versiuni pe PC este în acest moment incercă.

De unde cumpăr GTA 5 în România?

În România, GTA 5 se poate cumpăra de la eMAG:
Grand Theft Auto 5 pentru Xbox (vezi preț)
– Grand Theft Auto 5 pentru PlayStation (vezi preț)

Un amănunt interesant este și faptul că înainte cu câteva zile de lansarea versiunii GTA 5, și precedentele versiuni au înregistrat creșteri spectaculoase în materie de vânzări.

Trailer Oficial GTA 5

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *