Masina de Spalat Rufe Hansa AWB510LP, Clasa A+

Dacă te-ai mutat în casă nouă și ai nevoie să îți utilezi locuința cu aparatură electrocasnică nouă, cu specificații de bază cel puțin standard, știi destul de bine că e mai greu să-ți gestionezi banii ca să te ocupi și de această aparatură: să alegi să fie de calitate, dar nu foarte scumpă, să îți ajungă banii și pentru altele etc. Eu te pot ajuta cu o idee de mașină de spălat rufe (verifică aici preț actualizat) cu destule avantaje: modelul Hansa AWB510LP.

Hansa AWB510LP este o mașină de spălat rufe obișnuită, cu încărcare frontală, cu o capacitate de încărcare standard, de până la 5 kg, o viteză de centrifugare foarte bună în raport cu această capacitate de încărcare, care poate atinge până la 1ooo de rotații pe minut. Clasa de eficiență energetică este una foarte bună, A+, care asigură un consum redus de resurse de bază precum energia electrică și apa. Clasa de eficiență la spălare este una la fel de bună: A. Ca să îți dai seama cât de puțin consumă, iată un exemplu: consumul mediu anual de apă este de 9240 litri, iar de curent electric în program standard este de 0.85 kwh. Așadar, e o mașină de spălat rufe economică. 😉

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

15 programe de spălare și alte funcții și sisteme utile

Hansa AWB510LP  este dotată și cu 15 programe de spălare, un număr suficient de mare pentru o mașină de spălat simplă, standard precum aceasta: program de prespălare; programe separate de clătire și de centrifugare; program pentru rufe din bumbac; program pentru materiale din lână; program pentru rufe sintetice și unul pentru articole delicate etc.

De asemenea, prezintă o serie de alte numeroase funcții și sisteme utile, care sunt foarte utile și destul de variate, dat fiind prețul relativ mic al acestei mașini de spălat. Dispune, așadar, de un sistem electronic de control al balansului, sistem de detectare a spumei; sistem de siguranță împotriva copiilor, sistem Overflow de protecție împotriva inundațiilor.

Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP

Design simplu, practic

Ca design, mașina de spălat rufe Hansa AWB510LP este foarte simplă, de culoare albă, nu prezintă niciun fel de ecran și alt display modern, care nu ar face decât să coste ceva mai mult. Are în schim un hublou mare, cu un diametru de 44 cm, destul de interesant, cu un mâner ergonomic, care face și mai comodă și practică deschiderea acestuia. Din păcate, unghiul de deschidere al hubloului este destul de mic, de 120 de grade, cam neplăcut pentru atunci când ai de introdus în mașină plăpumi și pături de volum mare. Tamburul are un volum de 42 litri.

Dimensiuni

Din păcate, aceasta nu este o mașină de tip Slim (îngustă); are dimensiuni de mașină obșnuită: 84.5 cm în înălțime; 59.7 cm în lățime și 49.7 cm în adâncime. Cântărește 64.5 cm. Furtunul de alimentare are o lungime de 1.5 metri; la fel de lung este și furtunul de evacuare. Tot de 1.5 cm lungime este și cablul de alimentare la sursa de curent. Din păcate, nu e nici extrem de silențioasă; are un nivel de zgomot la centrifugare de 77 dB și la spălare de 58 dB.

Concluzii

Pentru cine vrea o mașină de spălat standard, clasică, pentru strictul necesar, la un preț bun, Hansa AWB510LP este numai bună. Ai multe programe, ba chiar și funcții și sisteme în plus, utile, o clasă de eficiență bună, rezultate cu un consum foarte redus și economie la resursele de bază (curent electric și apă).

Alternativă similară

Un model de mașină de spălat rufe la fel de rentabil, ba chiar ceva mai bun, tot simplu, de 5 kg capacitate de încărcare, aceeași viteză de centrifugare, clasă de eficiență energetică identică, dar Slim (îngustă) și cu ceva mai multe funcții în plus, variate și foarte utile, ar mai fi Indesit IWSC51051CECO. E ceva mai scumpă, dar mai bună, chiar dacă, ca design, e la fel de simplă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *