Plita Incorporabila Hansa BHGI63112028

Vremea aragazurilor clasice a cam dispărut. Acum, mult mai practice și mai utile, pe lângă faptul de a fi și ultramoderne, sunt plitele și cuptoarele incorporabile. În plus, un motiv pentru care sunt deja tot mai utilizate și încep să înlocuiască tot mai mult aragazurile tradiționale, este prețul, destul de avantajos în cazul unor modele. Așa este și modelul de plită incorporabilă Hansa BHGI63112028, disponibilă la un preț convenabil (verifică aici preț actualizat).

4 ochiuri arzătoare, inclusiv tip Wok, alimentare pe gaz

Hansa BHGI63112028 este o plită incorporabilă cu alimentare pe bază de gaz. Aceasta prezintă un număr de 4 ochiuri arzătoare (unul potrivit, unul tip Wok și două de dimensiuni mari: cel potrivit – 4 cm, cele mari – 6.5 cm, 1 x 9 cm – cel pentru Wok), astfel încât să poți realiza, în același timp, cât mai multe feluri de mâncare, pentru a realiza o masă cât mai variată. Unul dintre aceste arzătoare (cel mai mare, din stânga jos) este special conceput pentru vase tip Wok și pentru a găti, așadar, mâncare (asiatică) în asemenea vase. Arzătoarele sunt protejate de 2 grătare identice metalice, din fontă, de culoare neagră, peste care poți așeza și cratițele mult mai bine sau le poți lăsa acolo, după  ce ai terminat de gătit, pentru a se răci.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Panou de comandă cu 4 butoane laterale cu dispozitive de siguranță

Butoanele pentru aprindere sunt poziționate lateral, în partea dreaptă – un lucru nu prea practic pentru persoanele stângace. 😉 Acestea beneficiază de un sistem de protecție termică. Aprinderea este electrică, integrată. De asemenea, plita incorporabilă Hansa BHGI63112028 este prevăzută cu siguranță împotriva scurgerilor de gaze. Totodată, panoul de comandă beneficiază de dispozitive de siguranță pentru fiecare din cele 4 butoane.

Plita incorporabila alimentare pe gaz Hansa BHGI63112028

Modernă, dimensiuni reduse, finisaj din inox mat

Realizată din tablă metalică cu finisaj fin din inox mat (metal de calitate superioară, rezistent și durabil, care nu se oxidează), această plită incorporabilă este foarte modernă, elegantă și ușor de curățat și întreținut. Este, așadar, de culoare argintie / silver – la fel și butoanele. Fiind un aparat incorporabil, are dimensiunile foarte potrivite pentru a fi instalată în orice loc al bucătăriei, fără să ocupe prea mult spațiu. Măsoară, așadar, 4 cm în înălțime, 58 cm în lățime și doar 50 cm în adâncime.

Concluzii și o alternativă similară

Cu un aspect modern, elegant, deosebit de utilă, plita incorporabilă Hansa BHGI63112028 este un aparat pentru gătit pe cât de simplu, pe atât de folositor, mult mai ergonomic decât un aragaz. Un model oarecum asemănător, în sensul că la fel de util, tot pe gaz și cu arzător și pentru Wok, dar pe lângă alte 4 (deci cu un număr total de 5 arzătoare), ar fi Electrolux EGG7353NOX. Tot din inox, acesta este și mai scump însă, având în vedere brandul producător și numărul arzătoarelor, merită la fel de mult, poate chiar mai mult.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *