Frigider cu doua usi Hansa FD207.4 de capacitate 138 litri

Hansa FD207.4 este un frigider de dimensiuni mai reduse – de 138 litri – deosebit de interesant atunci când spațiul este o problemă. Este un model adaptat mai ales persoanelor care locuiesc singure și are un avantaj prin faptul că este un model cu două uși – în partea superioară se regăsește congelatorul, iar în partea inferioară unitatea frigiderului.

Hansa FD207.4 este un frigider astfel destul de obișnuit, cu o compartimentare și un design foarte clasic. Nu iese prin mare lucru în evidență din punct de vedere design, dar poate chiar asta cauți, un frigider simplu care să aibă și o unitate de congelator separată de frigider. 

Un mare avantaj cu care vine acest frigider la Hansa este că vine cu un preț foarte bun – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Frigider cu doua usi Hansa FD207.4
Frigider cu doua usi Hansa FD207.4

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Volumul brut total al frigiderului este de aproximativ 138 litri, împărțit între unitatea de frigider din partea de jos care primește 98 litri, respectiv o capacitate de stocare în congelator de 40 litri.

Congelatorul este împărțit practic de un raft, astfel că aveți două etaje de depozitare, la fel ca la mai toate aparatele frigorifice de acest tip.
Capacitatea de congelare este de 2 kilograme la 24 ore. În general, o combină frigorifică modernă are o capacitate de congelare ceva mai mare, dar rețineți că acesta este în primul rând un frigider.

Hansa FD207.4 are însă un frigider interesant compartimentat. Ușa are 3 rafturi, una pentru sticle mari, una pentru pet-uri cum ar fi flacoanele de lapte iar una pentru borcane.
În interior sunt 3 etajere cu rafturi și un compartiment mai mare în partea inferioară pentru legume/fructe. 

Termostatul de pe care se reglează temperatura frigiderului dar și a congelatorului este in în frigider, în partea dreaptă superioară, unde se regăsește și becul frigiderului.

Aparatul frigorific este economic, fiind încadrat în clasa de eficiență energetică A+. 
Sistemul de dezghețare al frigiderului este automat, pe când al congelatorului este manual, ceea ce înseamnă că periodic va trebui dezghețat. 

Mânerul frigiderului este încorporat, ușile sunt reversibile, iar deschiderea standard este la dreapta.

Frigiderul Hansa are o dimensiune de 129 x 47.4 x 49.8, astfel că nu este foarte înalt. Personal cred că puteți plasa deasupra un cuptor cu microunde sau un alt aparat electrocasnic, și tot va fi ușor de folosit.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *