Heinner BreadExpress BM-950

Heinner BreadExpress BM-950 este masina de paine relativ ieftina. Consider ca merita sa o cumperi chiar si pentru acest aspect, brandul Heinner intrand abia de curand in piata si cu siguranta produsele acum sunt mai ieftine decat vor fi pe viitor. Pretul la care se vinde aceasta masina de paine este undeva la 200 lei (verifica pret actualizat), un pret mediu pentru capacitatea ei, de 900 grame. Daca doresti o capacitate mai mare, in acelasi pret ai putea gasi masina de paine tot de la Heinner, XBM-6430.

La fel ca si modelul mai mare, Heinner BreadExpress BM-950, are 12 programe diferite pentru coacerea painii, 3 grade de rumenire si o poseda programare intarziata de pana la 13 ore. Permite ca painea sa ramana calda inca o ora dupa terminarea programului, insa mie nu imi place aceasta functie pentru ca painea se micsoreaza, facand oarecum condens (drept e ca la un alt cuptor de paine).

Totusi, de ce imi place parca mai mult modelul BM-950 este reprezentat de designul placut care se integreaza intr-o bucatarie unde mobila are o culoare mai deschisa, daca as alege un cuptor de paine de culoare inchisa parca da un aer prea sobru – e doar o parere personala si depinde in general si de gusturi.

Butoanele sunt dispuse in partea frontala a aparatului (la altele sunt in partea superioara) si acest lucru poate insemna si un mic dezavantaj, pentru ca de obicei cuptorul de paine pe blatul de bucatarie sta sub nivelul mainilor astfel ca operarea perpendiculara este mai facila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *