Combina frigorifica Heinner HC-H292XA+ de capacitate medie dotat cu dozator apă și sistem no frost la congelator

Heinner HC-H292XA+ este o combină frigorifică destul de impresionantă în ceea ce privește specificațiile cu care vine, fiind un aparat frigorific dotat cu multe tehnologii noi și în plus de asta vine și cu un design extrem de atrăgător, fiind de culoare inox mat. 

În plus, în linia tradițională a produselor Heinner, această combină frigorifică oferă și un raport foarte bun pentru tehnologiile prezentate în raport cu prețul – verifică aici preț actualizat.

Recunosc, după ce am scris despre multe aparate frigorifice, și eu am fost un pic surprins când am văzut aceste tehnologii și mai ales faptul că avem în sfârșit o combină frigorifică de la Heinner care să arate atât de bine.
Un alt lucru important este clasa de eficiență energetică, cu un consum mediu de 266 kWh/an acest aparat frigorific este încadrat într-o clasă de eficiență electrică bună – A+.

Design atrăgător de culoare inox mat cu dozatorul de apă element principal

Combina frigorifică HC-H292XA+ are un design neașteptat de interesant, de culoare inox mat, cu un element central în dozatorul de apă plasat în mijlocul unității superioare a combinei frigorifice. 

Aparatul frigorific are deschiderea utilizând partea inferioară a frigiderului, respectiv partea superioară a ușii congelatorului, fără mânere aplicate. Nefiind o combină frigorifică foarte mare, deschiderea poate fi comodă chiar și așa.

Compartimentarea interioară este una interesantă. Unitatea frigiderului are parte de 5 polițe din sticlă securizată plus un compartiment tip ladă în partea inferioară.
Pe ușa se regăsesc trei rafturi, cel inferior fiind cel pentru flacoane ceva mai mari, dar tot acolo este și rezervorul dozatorului de apă, așadar și acesta mai ia din ceva spațiu. Totuși compartimentarea este în regulă și te poți bucura la combina frigorifică Heinner HC-H292XA+ de 219 litri în unitatea frigiderului.

Unitatea de congelare are parte de trei lăzi mai măricele care au aproximativ aceeași înălțime, fiind destul de clasică unitatea aceasta.
Volumul net al congelatorului este de 73 litri. 

Sistem de răcire no frost la congelator

Unitatea frigiderului are un sistem de răcire de tip static, iar congelatorul este echipat cu un sistem de răcire No Frost. Asta înseamnă că aparatul nu va trebui dezghețat permanent.

Sistemul no frost de multe ori vine și cu un nivel de zgomot ceva mai ridicat, ori din fișa de specificații această combină frigorifică nu este dată cu un nivel de zgomot prea redus. La 43 decibeli este un aparat ceva mai zgomotos decât media de pe piață.

Concluzie

Având în vedere specificațiile generale ale acestei combine frigorifice Heinner HC-H292XA+, este un produs care pare să ofere un raport specificații-preț foarte bun. Prezența dozatorului de apă, a sistemului no frost de răcire la congelator și designul general al combinei frigorifice îl fac ca fiind o achiziție demnă de luat în calcul.

Personal mă aștept să apară destul de des în variile promoții ale magazinelor online, mai ales că Heinner este practic o firmă promovată insistent de către eMAG. Sigur că Heinner s-a remarcat mai mult cu aparatele electrocasnice mici, dar sub acest brand s-au regăsit și câteva mașini de spălat foarte apreciate de către clienți.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *