Espressor de mici dimensiuni Heinner HEM-150BK

Cafeaua reprezintă una din cele mai consumate băuturi din lume, doi din trei oameni consumă cafea dimineața. Cafeaua este cea care ne face diminețile mai plăcute și ne ajută să facem față cu brio provocărilor din viața de zi cu zi.

Dacă ești în căutarea unui espressor mic și compact care să îți facă dimineața mai frumoasă, Heinner HEM-150BK este aparatul ideal pentru tine.

Actualmente, acest model este considerat unul din cele mai ieftine espressoare de pe piață dar și cel mai bun, fără concurență pe nișa espressoarelor compacte. Heinner are în ofertă mai multe tipuri de expresoare, acest model fiind printre cele mai ieftine.

Heinner HEM-150BK este un espressor cu un aspect deosebit si inedit, un model care se va potrivi de minune într-o bucătărie modernă.

Are un aspect extrem de plăcut, este de culoare neagră și oferă numeroase funcționalități pentru prepararea băuturilor pe bază de cafea. Un espressor care mizează pe simplitate, linii drepte și colțuri rotunjite.

Este un espressor care funcționează pe bază de cafea măcinată și poate să prepare atât cafea simplă cât și cappuccino sau espresso. Acest espressor vine cu o presiune destul de mică, de 3.5 bari însă, în ciuda acestui lucru, utilizatorul va obține un cappuccino spumos, cu o cremă consistentă la suprafață.

Espressorul Heinner HEM-150BK are o putere de 800W ceea ce înseamnă că băutura ta preferată va fi gata în doar câteva secunde. Rezervorul de apă are o capacitate de 240 de mililitri. Boilerul care încălzește apa la temperatura aleasă de utilizator este construită dintr-un aliaj de aluminiu.

Heinner HEM-150BK reprezintă alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc un espressor performant, un ajutor de nădejde în diminețile în care suntem mai grăbiți.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Puncte forte Heinner HEM-150BK

  • Raportul calitate preț al acestui espressor este unul foarte bun, ocupând un binemeritat loc în topul celor mai bune espressoare pana in 300 de lei, aparatul pentru cafea fiind destul de ușor de utilizat, respectând însă absolut tot ceea ce promite
  • Calitatea materialelor este și ea foarte bun
  • Espressorul este conceput dintr-un plastic rezistent și solid, nu se zgârie foarte ușor și nu se pătează în contactul cu o băutură fierbinte
  • Nivelul de zgomot din timpul preparării cafelei este unul redus.

Puncte slabe Heinner HEM-150BK

  • Calitatea spumei este una medie, însă dacă espressorul este folosit în mod corect se pot obține rezultate mai bune
  • Espressorul are o presiune de doar 3.5 bari, aceasta fiind mult mai mică decât în cazul altor aparate pentru cafea
  • Capacitatea rezervorului de apă este și ea destul de mică, astfel că trebuie alimentat de fiecare dată, asemeni unei cafetiere obișnuite.

Dat fiind faptul că pe baza trăsăturilor prezentate trebuie să avem și o concluzie, trebuie sa spunem că, fără îndoială, espressorul Heinner HEM-150BK este capabil să ofere utilizatorilor  două atribute extrem de importante: un design simplu și atrăgător și băuturi aromate, care să le facă diminețile mai frumoase.

Daca mai aducem în această ecuație și pretul deosebit de redus pe care Heinner HEM-150BK îl are, am putea spune că facem o afacere foarte bună, achiziționând un espressor la prețul unei cafetiere.

Manualul de utilizare și instrucțiuni se poate descărca de aici în format PDF.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *