Aragazuri de culoare închisă: Heinner HFSC-S50-BK (negru) și HFSC-S50-BRW (maro)

Aragazurile de culori închise se găsesc ceva mai greu la noi pe piață, însă în varii țări din afară sunt destul de populare, mai ales pentru acele persoane care doresc să își personalizeze cât mai mult aspectul bucătăriei și nu acceptă acel standard văzut pe la toată lumea: albul.

Poți apela, de exemplu, la un aragaz de culoare închisă atunci când mobila din bucătărie este de aceeași culoare, dar și atunci când dorești să creezi un contrast în încăpere, iar un aragaz de o altă culoare este o unealtă interesantă pentru a face această pată de culoare.

Aragaz de culoare neagră și maro de la Heinner

Heinner a scos de curând două aparate de gătit (aragazuri) care în specificații sunt identice, diferă doar culoarea. Este vorba de aragazurile Heinner HFSC-S50-BRW care se bucură de o culoare maro închis și aragazul negru Heinner HFSC-S50-BK. De altfel se poate observa acest lucru și din codul numelui aragazului, BK fiind pe negru – black, iar BRW fiind pe maro – de la englezescu brown.

Atât modelul maro, cât și cel pe negru au prețuri destul de accesibile, nefiind aragazuri scumpe – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Heinner HFSC-S50-BRW și Heinner HFSC-S50-BK sunt modele cu patru arzătoare, unde adaugi și cuptorul și desigur vin cu dispozitiv de siguranță pentru plită și cuptor.

Heinner HFSC-S50-BK - aragaz de culoare neagră
Heinner HFSC-S50-BK – aragaz de culoare neagră

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Patru arzătoare normale

Arzătoarele aragazelor sunt grupate astfel: un arzător mare, unul mic și două arzătoare normale.

La fel ca la alte modele Heinner, și la aceste aragazuri grătarul superior este din două bucăți, ceea ce facilitează destul de mult curățarea. La aragazul meu, care are grătarul superior dintr-o singură bucată este un adevărat chin curățatul grătarului de ulei și alte grăsimi. Mi-aș fi dorit ca și acela să fie din două bucăți, astfel poate intra în chiuvetă.

Capacul aragazului este metalic, așadar nu există riscul ca acesta să se spargă. În plus, și curățarea este mai ușoară.
Și apropo de curățenie, pe un aragaz de culoare închisă petele galbene de grăsime nu sunt atât de vizibile – deși ele sunt acolo și trebuie curățate.

Design simplist, în afara culorii speciale

În rest, designul acestor modele de aragazuri Heinner HFSC-S50-BK și Heinner HFSC-S50-BRW nu sunt din cale afară de speciale.

Amândouă modelele au un cuptor care vine cu grătar, mânerul este mai mic decât lungimea cuptorului iar butoanele pentru aprinderea ochiurilor sunt destul de banale.

În sine aragazurile acestea nu sunt speciale, și nici nu prea pot ieși în evidență, fiind modele clasice, fără aprindere electrică sau alte opțiuni mai moderne.

Dimensiunile aragazului sunt de 86 cm înălțime și 50 cm pe fiecare dintre cele două laturi.

Capacitatea cuptorului este de 43 litri.

În principiu, modelul este și foarte similar cu varianta pe alb: Heinner HFSC-S50LITG, acesta însă are timer și funcție gril, dar și aprindere electrică pentru cuptor și arzătoarele superioare. Iar de regulă prețul este similar, dar cum spuneam, este un model alb și nu cu o culoare specială cum au aceste două aragazuri despre care am scris mai sus.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *