Aspirator cu sac Heinner HVC-MGRY1400 – Aspirator cu sac de capacitate mare

Aspiratorul este un aparat indispensabil pentru curatenia locuintei tale fiind un aparat perfect pentru indepartarea mizeriei si prafului in cel mai scurt timp. Cu ajutorul unui aspirator eficient curatarea locuintei nu va mai fi considerata o corvoada.

Gratie evolutiei tehnologice aspiratoarele cu sac sunt din ce in ce mai usor de utilizat și deși pe piață există și numeroase aspiratoare fără sac, grație prețului mai mic al acestor aspiratoare.

La fel este și acest aspirator Heinner HVC-MGRY1400, acesta bucurându-se de funcții care îl vor face util prin casă – dar și de un preț aproape imbatabil – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Design industrial – portocaliu cu gri – dar există și modelul HVC-MBL1400, pe albastru

Cu un design preponderent gri metalizat și cu elemente portocalii, aspiratorul nu are neapărat cel mai modern design, oferind o senzație relativă de industrial, dar butoanele mari de pornire, oprire, retragere cablu și variatorul de putere sunt ușor accesibile. Și, să vă spun un mic secret, la aspiratorul meu folosesc inclusiv piciorul pentru a întrerupe funcționarea aspiratorului în timp scurt.

Așadar, acest aspirator este unul care poate fi foarte potrivit pentru cei care caută mai degrabă ușurință în utilizare și nu neapărat o capodoperă de design. Dar cum gusturile nu se discută, poate ar trebui să vă formați propria părere despre aspiratorul Heinner HVC-MGRY1400. Și dacă pe gri nu vă place, nu uitați că există și frățiorul său, modelul Heinner HVC-MBL1400 – pe albastru.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Motor de putere 1400 W și filtru HEPA

Heinner HVC-MBL1400 și HVC-MGRY1400 vin cu un motor de 1400 W care oferă o putere de absorție de 280 W. 
Dată fiind capacitatea destul de mare de absorție, aspiratorul este unul doar relativ silențios, având un nivel de zgomot între 77-81 decibeli. Sigur, nu este un aspirator care să spună că este silențios, dar totuși la capitolul ăsta, cel puțin din fișa tehnică și de specificații nu stă neapărat rău. Oricum aspiratul nu a fost niciodată o activitate silențioasă.

Eficiența energetică este clasată în zona D, la fel și performanța de curățare covoare. Stă mai bine la emisiile de praf – unde este în clasa A și la performanța curățării suprafețelor dure.
Tradus, asta ar însemna că peste covor s-ar putea să fie nevoie să treci de vreo două ori pentru a elimina fiecare impuritate, dar se descurcă excelent la aspirarea parchetului, gresiei sau altor suprafețe dure.

Capacitatea de colectare a mizeriei si prafului este de 3 litri. In momentul in care puterea de aspirare incepe sa scada se recomanda  curatarea sacului sau inlocuirea acestua cu unul nou.
Partea bună este că sacul este unul de tip textil lavabil – asta înseamnă se poate curăța, refolosi și mai ales spăla.

Cu un cablu de alimentare extensibil la 5 metri – nu este aspiratorul cu cel mai lung cablu – dar raza de acțiune de 7 metri este una decentă spre limita inferioară. Dar cu un prelungitor cuplat la alimentarea electrică a aspiratorului reușești să compensezi acest neajuns.

Ca mai toate aspiratoarele moderne, și acest aspirator Heinner vine cu un tub extensibil, ceea ce ajută atât la comoditatatea aspirării cât și pentru depozitare.

Este dotat cu role reglabile din cauciuc care evita deteriorarea podelei sau mobilei. In ceea ce priveste accesoriile, aspiratorul vine dotat cu o perie standard, un accesoriu pentru spatii inguste 2 in 1, o perie mica pentru praf si un telescop metalic.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *