Masina de spalat rufe Heinner HWM-5100 – Ceva Nou

Despre Heinner, ca brand relativ recent pe piata aparatelor electrocasnice, recunosc ca nu stiu prea multe, dar am ramas surprinsa ca se extinde – de la aparate electrocasnice mai mici, fiind prima data cand vad o masina de spalat rufe de la acest nume: Heinner HWM-5100. Este disponibila si la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat), ceea ce ma face sa cred ca atat brandul, cat mai ales produsele lansate de ei, se inscriu in randul produselor pe care sa si le poata permite oricine.

Cat priveste calitatea si fiabilitatea, sunt si eu curioasa, pentru ca daca este un produs de calitate, atunci inseamna ca Heinner este pentru cei care cauta ceva durabil, dar la un pret mai moderat.

Heinner HWM-5100 este o masina de spalat rufe standard, cu un tip de incarcare frontala. Are o viteza de centrifugare potrivita (putin peste cele low cost): 1000 de rotatii pe minut, dar consider ca e cel mai bine asa, pentru ca nici cu prea multe rotatii nu este tocmai potrivit pentru tesaturile tale (citeste mai mult despre acest aspect si nu numai in articolul despre cum sa iti alegi masina de spalat rufe potrivita).

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Are o capacitate de incarcare obisnuita, de 5 kg, dar e de ajuns chiar si pentru o familie cu 3-4 membri. Intr-adevar, asta inseamna o utilizare mai periodica. Castiga insa foarte mult in ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, intrucat se incadreaza in clasarea A+, avand un consum redus. Nici la celelalate nu sta mai prejos; are o clasa de eficienta la spalare A si la centrifugare C. Consumul mediu anual este de 0240 litri de apa si de 167 kWh/an. In plus, are o putere de 2100W.

In ceea ce priveste programele, nu sta chiar rau, ci, cu un numar de 15 programe, chiar ajunge din urma si masini de spalat rufe de la producatori mult mai renumiti. Are, asadar, pe langa programul de prespalare, programe interesante si deosebit de utile precum programul pentru rufe sintetice, programul pentru bumbac, programul pentru spalarea lanii, program pentru rufe si articole delicate, programul pentru consum redus de energie (care te ajuta sa economisesti si mai mult decat o face ea, datorita clasei de eficienta foarte bune), spalare fara stoarcere (pentru a nu sifona rufele prea mult), spalare ecologica.

Pe langa numeroasele programe, este de apreciat ca, pentru o masina de spalat rufe standard, prezinta un sistem de echilibrare a incarcaturii, un sistem de siguranta impotriva copiilor, autodiagnosticare si protectie impotriva inundatiilor, ca la alte modele chiar mai scumpe.

Cat de simpla si comuna ar parea, are totusi un afisaj cu LED, ale carui beculete indica programul setat si alte optiuni alese. De asemenea, are un control electronic si o pompa cu filtru. Tamburul este suficient de mare, avand un volum de 42 litri. Prezinta o umiditate reziduala de 62 %. Dimensiunile sunt, de asemenea, obisnuite: 84,5 cm in inaltime, 59,7 cm in latime si 49,7 cm in adancime.

Clasica atat la aspect, cat si la specificatii, de culoare alb, este o masina de spalat standard, pentru cei care urmaresc doar eficienta si putin peste comun, pentru cei care aspectul nu conteaza foarte mult, ci doar sa le fie alaturi si sa se bazeze pe ea cat mai mult timp.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

One thought on “Masina de spalat rufe Heinner HWM-5100 – Ceva Nou

  • 3 februarie 2013 la 12:44
    Permalink

    Toate masinile de spalat cu nume exotice ,gen:Heinner,Westwood ,Tehnolux, Samus sau Luxor sunt facute in mari parcuri industriale din Turcia sau China la comanda unor detinatori de branduri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *