Heinner HWM-M7012A+ Mașină de spălat rufe clasică, ieftină și de mare capacitate

Heinner HWM-M7012A+ este una dintre cele mai de bază mașini de spălat rufe de capacitate mare din oferta magazinelor online din România. Are o capacitate de încărcare de până la 7 kilograme și vine la un preț bun pentru aceste caracteritici – verifică aici preț actualizat.

Această mașină de spălat rufe de la Heinner nu are funcții avansate, fiind mai degrabă o mașină de spălat rufe pentru cei care o simplitate în operare.
Este foarte similară în specificații cu modelul Arctic EF6100A+, dar are o capacitate mai mare de încărcare și mai puține programe de spălare.

Garanție posibilă de până la 5 ani prin înregistrarea la Depanero

Un lucru de menționat este că până la sfârșitul lunii februarie 2018 există o promoție prin care pentru orice aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau hote Heinner se acordă 5 ani garanție, dacă utilizatorul înregistrează produsul după cumpărare pe Depanero.
Și neapărat v-aș recomanda să înregistrați produsul pentru 5 ani garanție. Din păcate, astăzi, multe electrocasnice sunt făcute să țină nu atât de mulți ani, și orice ocazie de a prelungi garanția nu trebuie ratată.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design comun și ecran cu puține informații

Designul acestei mașini de spălat rufe de mare capacitate de la Heinner este extrem de comun, dar nu este ca și cum am căuta o mașină de spălat cu design special.
Totuși, atenția mare nu a fost la aceste elemente, lucru vizibil pe partea superioară, acolo este improvizat un ecran care este în fapt creat din niște indicatoare LED.

Selectorul rotativ de programe din mijlocul consolei superioare nu are prea intuitiv dispuse programele, dar chiar dacă nu sunt multe, cred că se poate selecta cu ușurință programul.

Cu toate acestea, review-urile pentru acest Heinner HWM-M7012A+ sunt în general peste medie, semn că utilizatorii nu caută neapărat design și cea mai înaltă tehnologie ci aleg acest produs pentru capacitatea mare de încărcare, preț și simplitate în utilizare.

Nu este o mașină de spălat rufe slim, dar cu toate acestea, având în vedere capacitatea mare de încărcare, adâncimea de 49.5 cm este una relativ bună.
Diametrul hubloului – pe unde se introduc și se scot rufele – este de 30 centimetri – o dimensiune relativ standard. Putea fi un pic mai mare având în vedere încărcarea marea pe care o oferă această mașină de spălat rufe Heinner.

Dacă vrei o mașină de spălat care să fie la aceeași capacitate de spălare dar ceva mai îngustă pe adâncime, o variantă ar putea fi modelul Whirlpool AWS 71000, dar prețul e mult diferit (vezi aici). Acesta are mai multe programe, mai multe tehnologii și cu aproape 5 cm mai puțin pe adâncime.

Programe puține, dar eficiente

Mașina această de spălat rufe de la Heinner are doar 8 programe de spălare, dar suficiente în general. Are program de spălare rufe din bumbac, lână, sintetice, program pentru haine delicate și altele. În plus, programele se pot combina la temperaturi.

Din păcate datorită inexistenței unui display avansat nu afișează timpul rămas până la terminarea programelor de spălare. Este cam ca la mașinile vechi de spălat rufe, dar poate pentru persoanele în vârstă va fi ideal.

Faptul că are și o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut face ca mașina totuși să fie una cu specificații la fel ca mașinile de spălat vârf de gamă de la alți producători și care vând la preț mult mai mare produse similare.

În plus, acest Heinner are clase de eficiență energetică A+ și clasa de eficiență la spălare A.

Mașina de spălat rufe nu trebuie să fie zgomotoasă, așadar mare atenție la fixarea corectă a piciorușelor. Am văzut în reviewuri utilizatori care s-au plâns că mașina de spălat trepida, dar nu este normal, cu fixarea corectă, prea puțin probabil să trepideze.

Printre celelalte lucruri utile este că această mașină de spălat rufe vine cu toate furtunele, și sunt destul de lungi. De exemplu furtunul de evacuare are 1.6 metri.

Cum spuneam, mașina această de spălat rufe are trei avantaje: are capacitate mare de încărcare – 7 kilograme, este ieftină (verifică aici preț actualizat) și este simplă de folosit. Restul sunt detalii și nu poți să ai mai bine de atât toate aceste specificații principale anterior amintite.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *