Heinner KitchenKing FP-7070

Robotul de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070 este unul dintre cele mai ieftine modele complete pe care le poti cumpara. Are un pret de aproximativ 186 lei (verifica pret actualizat) si are suficiente accesorii incat sa iti salveze timp pretios in prepararea mancarurilor in bucataria ta.

Capacitatea robotului de bucatarie Heinner FP-7070 este destul de mare, bolul are o capacitate de 2.4 litri iar blenderul 1.5 litri. Avand in vedere ca si capacitatea este destul de mare, ocupa relativ mult spatiu, baza fiind si ea patrata. Totusi, designul este foarte elegant, mai ales consola care are un model de X dintr-un material gri care ii ofera o nota de modernism foarte interesanta.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Puterea la care lucreaza aparatul este de 800 W, asadar nu este un mare consumator de curent si are 2 trepte de viteza statice plus viteza de turbo. Zgomotul este poate un pic mai mare decat la alte aparate, fiind pana undeva la 80-85 decibeli.

Printre numeresoale accesorii care vin cu robotul de bucatarie FP 7070 sunt un storcator de citrice, rasnita, accesorii pentru feliere si maruntire cartofi pai, bol de lucru si blender. Cutitele de taiere sunt din inox si exista si un disc rotativ pentru a face creme din plastic. Avand in vedere pretul de doar 186 lei, este una dintre cele mai bune variante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *