Aparat de gătit cu aburi Heinner Master Collection HSA-1000XMC

Heinner este un brand care a câștigat foarte mulți clienți, reușind să se impună pe piața din România, în ciuda faptului că nu are o vechime foarte mare de când activează în țara noastră. Motivul pentru care a atras atât de mulți consumatori este faptul că s-a dovedit a fi un brand de încredere, ce oferă produse electrocasnice de o calitate foarte bună. În plus, faptul că s-a bucurat de la început de vânzarea prin eMAG a contat mult.

Aparatul de găit cu aburi Heinner Master Collection HSA-1000XMC face parte din noua gamă de produse Heinner Master Collection, produse ce se bucură de încrederea unuia dintre cei mai renumiți chefi din România, Chef Cătălin Scărlătescu, care le și promovează de altfel. În plus, este unul dintre modelele recomandate de către noi în categoria aparate de gătit cu aburi ieftine.

Produsul este un aliat de încredere în încercarea oricui de a duce un stil de viață sănătos, și reușește în același timp să satisfacă chiar și gusturile cele mai rafinate. Singurul model din categoria „steamer” lansat de Heinner în România, HSA-1000XMC însumează toate caracteristicile necesare unui aparat de gătit cu aburi performant, are un preț accesibil (verifică aici preț actualizat), este de încredere, și de cursă lungă.

Caracteristici Heinner Master Collection HSA-1000XMC

La prima vedere, HSA-1000XMC impresionează prin designul său elegant, care inspira siguranță. Recipientul de la bază sunsține încă trei boluri care însumează o capacitate totală de 12 l, iar  rezervorul cu apă cuprinde până la 1,4 l de apă, cantitate suficientă pentru meniul complet chiar și al  unei familii numeroase.

Dimensiunile steamerului, și puterea acestuia de 1000 W, îl încadrează în categoria electrocasnicelor puternice, care fac față unui uz frecvent, și care reușește cu succes să gătească mai multe feluri de mâncare odată. Părerile clienților care deja îl folosesc, întăresc aceste afirmații, și apreciază foarte mult libertatea de mișcare pe care aparatul o oferă, odată ce ați introdus alimentele.

Heinner Master Collection HSA-1000XMC are avantajul unui timer, care pe lângă faptul că se oprește automat, anunțându-vă printr-un semnal sonor când alimentele sunt gătite, acesta poate fi și programat să înceapă să gătească, astfel încât vă puteți organiza toate activitățile în funcție de priorități, și la final, savurați o masă sănătoasă și gustoasă.

Dotat cu sistem anti-alunecare pentru siguranță

Este foarte adevărat ca e un steamer mare, și evident, ocupă loc pe blatul dumneavoastră de bucătărie, însă, nu vă temeți că ar putea aluneca, pentru că acesta este prevăzut cu un sistem anti-alunecare ce îi conferă stabilitate, oferindu-vă siguranța că nu se va deplasa din locul în care l-ați plasat. Dacă alegeți să îl depozitați atunci când nu este folosit, aflați că are un sistem de stocare a cablului, care vă permite să îl adăugați pe unul dintre rafturile în care țineți vasele mai mari de bucătărie.

Vot de încredere din partea specialiștilor

Faptul ca Heinner Master Collection HSA-1000XMC a caștigat încrederea unuia dintre cei mai buni chefi bucătari din țara noastră spune multe despre capacitățile sale. Un chef obișnuit să gătească în cel mai alert ritm, cu un volum foarte mare de alimente, și cu așteptări optime, așa cum este chef Cătălin Scărlătescu, nu ar fi acordat un asemenea vot de încredere steamerului, dacă nu ar fi avut rezultatele cele mai bune de pe urma lui.

Ce este și mai remarcant, este prețul cu care un Heinner Master Collection poate fi achiziționat, acesta fiind accesibil oricărei categorii de clienți. Este suficient să va doriți să aveți în casă un astfel de aparat de gătit, și veți începe imediat să vă bucurați de alimente gătite sănătos, și cu puțină imaginație și creativitate,veți beneficia în același timp și de rezultate asemănătoare celor pe care le vedeți în emisiunile culinare.

Fie că alegeți pește sau carne, însoțite de orice legume, ba chiar și orez în bolul superior, condimentate cu aromele preferate, la final aveți certitudinea că vă veți bucura de o mâncare nu doar sănătoasă, ci și extrem de gustoasă. Broccoli spre exemplu, nu este o legumă care să aibă foarte mulți fani, însă atunci când unul dintre ei afirmă că pentru prima dată în viață a simțit că broccoli chiar are un gust bun atunci când este gătit la aburi, observația este mai mult decât convingătoare.

Avantaje și dezavantaje

Steamerul Heinner Master Collection HSA-1000XMC a strâns din partea celor care l-au și achiziționat o serie de impresii care vin în ajutorul persoanelor ce încă se gândesc să achiziționeze sau nu acest aparat. Printre avantajele pe care majoritatea le menționează, se numără gustul foarte bun pe care alimentele îl au, fapt la care cei mai mulți nu se așteaptă; gândindu-te la un aliment fiert, te-ai aștepta la un gust fad, însă, părerile consumatorilor au dărâmat acest mit, aplaudând aromele bogate care i-au impresionat. Flexibilitatea pe care o oferă aparatul de gătit este iarăși foarte apreciată, mai ales de către mămicile cu copii mici care nu pot sta lipite de aragaz cât timp dureaza pregătirea unei mese. Timpul este foarte prețios, și când ai avantajul de a pregăti masa și a te ocupa și de alte activități în același timp, nu poți decât să te bucuri.

Un număr însemnat de cumpărători au apreciat steamerul Heinner pentru faptul că le este aliat în lupta cu kilogramele. Unul dintre aceștia menționează că a reușit să slăbească cu ajutorul lui HSA-1000XMC în jur de 20 kg în doar 3 luni. Este un fapt impresionant, în condițiile în care sunt persoane ce se străduiesc timp îndelungat, și încearcă diete peste diete, și tot nu reușesc să obțină rezultatele dorite. Până la urmă ține de o alimentație gătită cât mai sănătos, care să devină în timp un stil de viață. Foarte de apreciat este și ușurința cu care se curăță…dacă recipientele sunt introduse la mașina de spălat vase. Și cu asta atingem și capitolul dezavantaje.

Deși plusurile pe care le aduce steamerul depășesc numeric cu mult minusurile menționate de consumatori, acestea există totuși. Prima nemulțumire este legată de curățarea produsului, care fiind și foarte voluminos, evident că necesită și un timp corespunzător pentru aceasta; spațiile mici, ca și ale unei site trebuie curățate cu atenție pentru a evita resturile de mâncare…total dezagreabil.

Un alt minus ar fi atribuit calității materialelor din care este făcut, consumatorii menționând că plasticul nu este unul foarte bun, și evident nu are aceleași beneficii ca cel fără BPA. Riscați la modul acesta ca toxicitatea plasticului sa contamineze și alimentele. Tot referitor la calitatea materialelor, a mai fost menționat și fierbătorul care ruginește foarte repede.

Sunt observații demne de luat în seamă, însă, pe de altă parte, în majoritatea situațiilor există și minusuri. E foarte posibil să auziți și celebra vorbă „Ce mai e sănătos în ziua de astăzi?”… dacă puteți trece peste aceste dezavantaje, Heinner Master Collection HSA-1000XMC chiar este o opțiune. Principalul său atu rămâne pachetul de beneficii pe care îl pune la dispoziție, cu un preț mai mult decât convingător…și timpul prețios pe care îl câștigați, nemaifiind obligați să stați lânga mancare pe toata durata preparării.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *