Storcator de fructe 4 in 1 Heinner MultiMix400 la Super Pret!

Acum iarna, e mai greu cu vitaminizarea. De aceea, e bine sa mizezi pe sucuri naturale, stoarse din fructe proaspete. Pentru aceasta, ai nevoie de un storcator cat mai puternic si rapid, cu care sa poti realiza o varietate mare de astfel de lichide. Cum ar fi storcatorul multifunctional 4 in 1 Heinner MultiMix400. Pretul este mic (verifica aici pret actualizat).

Heinner MultiMix400 este un aparat destul de puternic, la o putere maxima de 400 W, cam cat a unui mixer. Pentru un storcator de fructe si legume, apreciez ca are un tub larg, pentru a putea introduce chiar si fructe intregi sau de dimensiuni mai mari. Tubul de alimentare vine impreuna cu un accesoriu pentru impingere, care sa iti usureze si mai mult activitatea.

Fiind 4 in 1, adica multifunctional si impropriu numit storcator de fructe si legume, prezinta mult mai multe functii si accesorii, care il apropie de un mixer multifunctional. Are, asadar, blender, pentru pasare, rasnita, accesoriu tocator si storcator cu sita din inox. Poti, prin urmare, sa realizezi foarte multe preparate cu ajutorul sau, de la shake-uri, smoothie-uri, creme si piureuri (cu blenderul), pana la sucuri naturale, sfaramare cafea, macinare zahar etc. si chiar tocarea legumelor si a fructelor.

Este simplu de folosit datorita butonului rotativ cu 2 trepte de viteza.

De apreciat ca, pe langa aceste accesorii utile, care il fac si mai complex si folositor, vine impreuna si cu o cana gradata cu capac, pentru o siguranta mai profi in masurarea ingrendientelor pe care ai nevoie sa le folosesti la prepararea retetelor tale.

De aratat arata bine; combinatia eleganta de argintiu mat a inoxului, cu negrul si griul fumuriu transparent al accesoriilor il fac sa se apropie foarte bine de aspectul unui aparat electrocasnic similar, profesional.
Pretul face insa cel mai bine sa merite achizitia. Pentru că mai greu găsești la asemenea ofertă ceva atât de complex și performant. Ca să nu mai vorbesc de utilitate, pentru că un storcător multifuncțional, cât mai apropiat de un robot de bucătărie, este ideal în orice bucătărie și folositor întregii familii.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *