Aspirator cu Sac Heinner Presto 2018 – Mic, Compact si Foarte Practic

De la prima vedere, aspiratorul Heinner Presto 2018 atrage atentia prin dimensiunile reduse, facandu-l sa arate ca un obiect micut si simpatic, usor de manevrat si de depozitat. La un pret obisnuit pentru astfel de aparate (verifica aici pret actualizat), acest aspirator este potrivit persoanelor care isi doresc lucruri practice, dincole de design, care sa realizeze lucrurile obisnuite cu usurinta. Il recomand persoanelor care locuiesc in locuinte mici sau familiilor cu un numar de maxim 3 membri – insa si in functie de marimea locuintei – locuintelor mici si celor de dimensiuni medii.

Cu sac textil lavabil cu o capacitate de colectare de maxim 2,8 litri, dotat cu functii si accesorii clasice, Heinner Presto 2018 are un sistem de aspirare uscata si nu prezinta control pe maner. Cablul de alimentare este de 4 metri lungime si se strange printr-un buton derulator de cablu, cu retragere automata.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Pentru cat de micut pare, are o putere destul de mare: 1800 W si o putere de aspirare de 280 W. Alimentarea variaza intre 220 si 240 V, 50-60 Hz, astfel ca este perfect compatibil cu prizele standard din Europa continentala. De altfel, are un buton variator de putere, ceea ce face sa se regleze puterea de aspirare pe trepte , in functie de asteptari si suprafete. Produce destul de mult zgomot, avand un nivel de 74 dB – insa cu toate acestea chiar nu este printre cele mai zgomotoase aspiratoare.

Din pacate nu prezinta filtru HEPA, insa are un sistem pe niveluri de eliminare reziduuri cu filtrare multipla, pe 4 trepte. Prezinta o perie standard, pentru podea, din plastic, un accesoriu 2 in 1 pentru spatii inguste si o tija telescopica metalica, pentru prelungirea tubului de absortie.

Simplu de depozitat, cu o culoare putin pretentioasa (mov inchis si negru), compact si foarte practic, e aspiratorul cel mai potrivit pentru a realiza o curatenie adecvata unor spatii nu prea mari, pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familii putin numeroase.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *