Heinner Universe UV-2560-BL, capacitate mare si un pret foarte mic

Heinner Universe UV-2560-BL este un aspirator bun daca luam in considerare capacitatea foarte mare de colectare in sac, puterea de aspirare a motorului, faptul ca este echipat cu filtru HEPA si cu toate acestea opereaza la un nivel de zgomot in limite rezonabile. De asemenea, pretul este micut┬á(verifica aici pret actualizat) il va face cu siguranta un best seller – mai ales pentru cei care au un buget limitat si nu cauta neaparat un produs de la un brand cu o istorie foarte mare in spate.

Cum scriam mai sus, capacitatea de colectare a prafului in sac este mare, avand o capacitate de 4.8 litri, care, cu siguranta ca iti vor spori comoditatea pentru ca nu trebuie sa golesti sacul dupa fiecare aspirare, chiar si in cazul in care faci o curatenie generala ­čÖé Puterea de 2400 W este mare, chiar foarte mare, insa se poate ajusta la o putere mai mica. Puterea mare este utila atunci cand suprafata aspirata este impregnata de o murdarie persistenta si impreuna cu peria are si un efect intens de curatare.

Trebuie mentionat insa ca atunci cand sacul este mai plin, puterea de aspirare scade, asadar oricum va recomand sa il curatati mai des.

Vacuum Cleaner Universe 2560

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Lungimea cablului de alimentare pentru aspiratorul Heinner Universe UV-2560-BL este de 5 metri, cablul este retractibil avand derulator automat pentru cablu care se activeaza prin butonul dedicat. Impreuna cu tubul de aspirare telescopic ofera o suprafata de aspirare destul de mare, de pana la 8 metri.

Sacul este de tip textil, avand 5 etape de filtrare. Impreuna cu filtrul HEPA ofera o igiena mai mare, astfel ca praful nu trece prin aspirator si reintra in camera. Este extrem de util pentru cei care au alergie la praf sau au copii prin preajma.

One thought on “Heinner Universe UV-2560-BL, capacitate mare si un pret foarte mic

 • 13 octombrie 2016 la 8:52
  Permalink

  Buna ziua! Aveti idee de unde pot lua un furtun pentru acest aspirator, Heinner Universe UV-2560-BL?
  Daca nu unul original, macar unul universal…insa nu stiu exact de care ar trebui…

  Multumesc, o zi buna!

  R─âspunde

Faci un comentariu sau dai un r─âspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *