Horizon 19H100, televizor LCD mic cu posibilitate de conectare ca si monitor PC

Un televizor LCD mic si practic, cu multiple utilizari datorita multiplelor posibilitati de conectare este LCD-ul de 48 centimetri de la Horizon, modelul 19H100. Pretul este mic si consider ca marele avantaj pentru el este ca poata fi conectat si la PC. E o buna varianta pentru cei care doresc sa posede un 2-in-1. De asemenea, este un bun televizor pentru a sta in incaperi mici, cum ar fi bucataria.

Un alt avantaj pentru acest televizor este ca are un design subtire pentru un televizor din aceasta gama. Totusi, la prima impresie parca conturul de plastic al displayului pare mare, insa e un lucru de obisnuinta. Standul este bine proportionat avand in vedere dimensiunile televizorului.

Horizon 19H100, desigur, nu cred ca se poate compara prin calitate cu mai marii producatori de televizoare, insa pentru aceasta dimensiune si grupa de pret reprezinta o alternativa foarte buna, avand un display calitativ. Rezolutia acestuia este relativ clasica de monitor, de 1366 x 768 pixeli, totusi o rezolutie HD Ready. Nu recomand pentru acest televizor un decodor dedicat pentru HD, pentr ca diferenta de imagine nu este impresionanta intre semnalul digital si cel HD 720p.

Ce lipseste la multe televizoare cu pretentii si are acest Horizon este un port USB. Astfel, de pe portul USB se poate reda atat de pe stick, cat si de pe un hard disk extern, continutul multimedia, cum ar fi muzica sau filmele. La filme poate fi un pic pretentios, de vreme ce nu dispunde un media player foarte avansat, insa ca si o solutie de muzica este ceva decent, pentru ca are si boxe stereo de cate 2,5 W RMS fiecare dintre cele doua.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *