Horizon 19HL100 – Televizor LED de Mici Dimensiuni

Un televizor pe LED foarte ieftin insa de o dimensiune mai potrivita eventual pentru bucatarii si camere mici spre foarte mici este modelul Horizon 19HL100. Cum are o diagonala de doar 48 centimetri, adica cam cat un monitor standard de azi, vine si la un pret mic, undeva usor peste 500 lei, pret de lista standard, fara eventuale promotii si oferte.

Televizorul este pe tehnologie LED, de aceea are un pret un pic mai mare decat LCD-urile obisnuite, insa este mult mai usor, mai subtire. Difuzoarele nu sunt foarte tari, sunt doua integrate – fiecare a cate 2,5 W RMS.

Displayul cu diagonala de 19 inch (48 centimetri) are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, asadar este un televizor cu suport HD, insa avand in vedere dimensiunea ei mica nu as recomanda adaugarea unui decodor pe HD, mai ales daca ai imaginea pe digital de la operatorul de cablu (daca ai decodor cu card de la RDS sau UPC). Consider ca imaginea HD ai putea sa o folosesti daca eventual instalezi televizorul ca un monitor, daca ce ai la calculator cedeaza cumva. Una peste alta are receiver digital terestru, DVB-T iar intrarea antenei este standard cat si mai are conectare pe SCART, HDMI si iesire audio-digitala coaxiala, intrare composite.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Displayul are un timp de raspuns bun pentru un televizor de dimensiune mica – 5 milisecunde, luminozitatea maxima este relativ standard de pana in 250cd/mp iar contrastul dinamic este de 1000:1. Imaginea este imbunatatita si de o reducere digitala a zgomotului iar unghiul de vizibilitate conform specificatiilor tehnice ale lui 19HL100 este foarte bun, de 178 grade atat pe verticala cat si pe orizontala. Totusi, ma indoiesc ca de jos chiar atinge aceste valori astfel incat sa vezi optim.

Este un televizor si foarte usor, cantareste doar 3 kilograme. Ca alte functii, mai are timer de inchidere, teletext, control parental si un mod pentru hoteluri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *