Horizon 32HL733H – Televizor LED Smart cu Imagine la rezoluție HD

Horizon 32HL733H este unul dintre cele mai ieftine televizoare smart de diagonală de 32 inch (80 centimetri) aflat în oferta marilor magazine online din România. Este un televizor bunicel pentru prețul la care se vinde, având imaginea HD. Sigur, am fi apreciat o imagine Full HD, dar în cele din urmă la această dimensiune diferențele nu sunt atât de mari. Și mai ales dacă luăm în considerare și prețul, ei bine 32HL733H de la Horizon poate întrece așteptările.

Tehnologii multe pentru preț mic

Dar trebuie să privim acest televizor cu așteptări realiste, mai ales din prisma multor funcționalități oferite comparat cu prețul. Astfel, acest model Horizon 32HL733H se adresează celor care doresc funcționalități de Smart TV, dar fără să plătească un preț mare pentru aceste tehnologii.

verifică aici preț actualizat și disponibilitate

Horizon 32HL733H
Horizon 32HL733H

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design interesant cu piciorușe de susținere

Acest model de televizor de la Horizon îmi aduce aminte cumva de designul televizoarelor Sony Bravia de acum câțiva ani. Are niște piciorușe de susținere care îi oferă un design interesant.

Altfel, 32HL733H de la Horizon nu este neapărat un televizor cu un design deosebit, se remarcă mai degrabă prin funcționalitate și conectivitate.

Funcționalități SMART excelente pentru un televizor ieftin

Chiar dacă este un televizor foarte ieftin, Horizon 32HL733H se remarcă prin funcționalități de Smart TV. Astfel, prezintă conectivitate la rețea și internet și poate rula câteva aplicații extrem de interesante.

În fapt, rulează inclusiv Youtube, Netflix sau Facebook. Ar putea astfel fi un televizor foarte bun și pentru camera copiilor (pentru a rula desene pe youtube) sau pentru adolescenți (funcția netflix).

Conectivitatea televizorului este una destul de extinsă. Prezintă două intrări HDMI (pentru conectare device-uri multimedia, inclusiv laptopuri sau vreun playstation), intrare LAN pentru internet (deci nu are internet wireless, ci doar pe cablu) și desigur intrările scart. Este bine și că are conectivitate printr-un card CI+, ceea ce poate să facă să puteți folosi televizorul fără decodor, doar optând pentru un astfel de card.

Conectivitatea este completată de un sistem audio stereo compus din două boxe de 6 W. Sistemul este cu caracteristica Dolby Digital, dar totuși nu este un sunet foarte puternic. Totuși, este OK, că doar nu vreți să faceți discotecă la televizor 🙂

Singurul dezavantaj semnificativ este imaginea doar HD (nu Full HD)…dar la prețul ăsta nu le poți avea pe toate

Așadar, dacă ne-am uita pe partea de contra, televizorului îi lipsește într-adevăr funcționalitatea de a afișa imagini în rezoluție Full HD, dar totuși un preț atât de mic trebuie să vină cu niște compromisuri.
Iar pentru un televizor secundar, de pus în dormitor sau pentru un televizor unde criteriul cât mai multe funcționalități în buget cât mai mic – s-ar putea totuși să fie o alegere surprinzător de bună.

Dacă vei dori să montezi televizorul pe un suport de perete, ține cont că are nevoie de un suport compatibil VESA la dimensiuni de 200 x 100 mm.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *