Hota incorporabilă telescopică Star-Light HAT-260SS

Hota incorporabilă telescopică Star-Light HAT- 260SS poate fi o opțiune avantajoasă, dacă ceea ce căutați este un model nu foarte scump, care să arate destul de bine și să nu vă facă bucătăria să arate ca o zi cețoasă. Avantajul modelului telescopic este că are dimensiuni reduse, însă se poate extinde pentru a permite mărirea zonei de absorbție a aburului de deasupra aragazului, în funcție de nevoie.

Star-Light HAT-260SS are un aspect plăcut, cu mici accente de inox și un led cu ajutorul căreia emite lumină, ceea ce îi conferă un aspect ușor elegant, clasic, și o face potrivită pentru incorporarea în mobilierul majorității bucătăriilor, indiferent de stilul abordat.

Este un model foarte interesant mai ales datorită prețului la care această hotă telescopică este disponibilă – verifică aici preț actualizat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Hota telescopică incorporabilă Star-Light este un model destul de redus ca și dimensiuni, ea măsoară 17,6*60*28 cm, ajungând până la 43 cm atunci când este extinsă. Poate absorbi de la 193,8 până la 329,3 mc/h, are două motoare a câte 100 W și nu este neapărat cel mai eficient electrocasnic, din moment ce face parte din clasa energetică F și consumă 167,1 kW/an.

Nici la iluminare nu stă neapărat excelent, se încadrează în clasa de eficiență G, iar filtrul de aluminiu coboară până la clasa E de eficiență. Ca și zgomot, nivelul de decibeli pleacă de la 61 și poate ajunge până la 65 dB, ceea ce însă este destul de în regulă.

Trebuie însă ținut cont și de faptul că această hotă este una foarte ieftină.

Majoritatea celor care au achiziționat un asemenea model susțin că sunt mulțumiți de performanțele acestei hote în mare, însă există și un număr destul de însemnat de consumatori care nu se declară foarte încântați. Principala nemulțumire vine ca urmare a materialului slab calitativ, un plastic care se rupe destul de ușor, în plus unii se plâng de un aspect foarte neplăcut, iar alţii mărturisesc că nemulţumirea pe care o au este legată de zgomotul care li se pare puternic.

În mare, Star-Light este o alegere bună pentru cei care nu obișnuiesc să gătească foarte des. Având ca și principal avantaj prețul, pentru o locuință în care se pregătește mâncare cu frecvență redusă poate fi o alegere bună. Reușește să absoarbă o cantitate suficient de mare de abur astfel încât sa elimine mirosurile neplăcute și să păstreze un aer proaspăt în orice bucătărie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *