Hota Studio Casa New Apollo Inox

Orice bucătărie care se respectă trebuie să fie dotată cu o hotă performantă menită să absoarbă aburul și mirosurile neplăcute dar și să contribuie la ventilarea aerului în momentul în care gătim.

Persoanelor aflate în căutarea unui astfel de dispozitiv le recomand să aleagă hota Studio Casa New Apollo Inox, deoarece vor avea parte de un produs de calitate și, totodată, vor sprijini o firmă românească.

Studio Casa dispune de o gamă variată de electrocasnice încorporabile, realizate în acord cu cerințele clienților, cu un design atractiv, rustic sau modern, din materiale atent selecționate. Fiecare model este astfel proiectat încât să constribuie la amenajarea celei mai frumoase bucătării.

Studio Casa New Apollo este o hotă clasică, din inox care dispune de două motoare ce pot aspira un volum de aer de până la 273-352 m3/h. Filtrele din dotarea acestei hote sunt extrem de eficiente și se bucură de avantajul de a fi ușor de demontat și de spălat, atât manual cât și în mașina de spălat vase. Lumina este asigurată de o lampă de 40W, iar eficiența sa depinde în mare măsură și de sursa principală de lumină din bucătărie. Nivelul de zgomot pe cea mai puternică treaptă din trei disponibile atinge 62dB.

Grație celor două motoare din dotare, această hotă este eficientă într-o bucătărie mai mare. Avantajul filtrelor de aluminiu, două la număr în cazul acestei hote, este dat de durata de viață crescută care limitează considerabil costurile de utilizare. Din punct de vedere energetic această hotă se remarcă printr-un consum redus – face parte din clasa de eficiență energetică E.

Hota Studio Casa New Apollo Inox dispune de un design interesant, este eficientă şi are un preț atractiv. Este modelul perfect pentru toți cei care își doresc o hotă performantă care să facă față cu brio indiferent de situație și cerințe la un preț foarte bun.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *