Masina de spalat rufe Slim Hotpoint AQS73D29

Cand vorbesti despre o masina de spalat rufe Slim, de la o firma de renume care promite foarte multe pe piata electrocasnicelor, cu o clasa de eficienta energetica cu multe plusuri peste A, cu o capacitate de incarcare mare si o viteza de centrifugare buna, cu multiple programe si functii utile, nu prea stii ce defecte sa-i gasesti. Este si cazul masinii de spalat rufe Hotpoint AQS73D29, care se apropie de masina de spalat cea mai potrivita pentru oricine. Daca luam in calcul pretul, in raport cu avantajele oferite si calitatea, acesta este unul convenabil (verifica aici pret actualizat).

Masina de spalat rufe obisnuita poate doar la tipul de incarcare (frontala), Hotpoint AQS73D29 este Slim, putand fi depozitata cu usurinta in orice loc, castigand spatiu, prin dimensiunile mici: 85 cm in inaltime, 59,5 cm in latime (standard) si doar 44,6 cm in adancime (de aici si denumirea de slim).

AQS73D29 – Capacitate de Incarcare Mare

Cu o capacitate de incarcare mare, de 7 kg, si o viteza de centrifugare pe masura (1200 de rotatii pe minut), este ideala pentru familii numeroase sau pentru persoane care nu au timp la dispozitie foarte mult. Nivelul de zgomot este unul destul de mic, la spalare – 56 dB, la centrifugare – 76 dB. Pentru ca are capacitate mai mare de incarcare, poti sa speli mai rar si astfel castigi timp.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici

panou control superior hotpoint aqualtis AQS73D29
panou control superior hotpoint aqualtis AQS73D29

AQS73D29 are o viteza de centrifugare buna si capacitate de incarcare mare, are un consum redus, primind o clasa de eficienta energetica A+++, clasa A de eficienta la spalare si clasa B de eficienta la centrifugare. Consuma doar 1.00 kwh in program standard si are un consum mediu anual de 10428 litri de apa, din datele oferite de catre producator.

Multe programe de spalare

Dispersor Detergent, in aceeasta imagine se arata cum se scoate pentru a fi curatat

In ceea ce priveste programele lui AQS73D29, pot sa spun ca sta foarte bine, cu un numar de 17 programe, dintre care: program extra-clatire, program prespalare, program spalare rufe din lana (Woolmark Platinum), program tesaturi sintetice, program bumbac, program usor de calcat / optiune Calcare Usoara, program rufe colorate, program pentru spalare camasi, program consum redus de energie, program delicate, program mix, program lenjerie rufe albe, program Special Baby, facand-o potrivita mai ales pentru familiile cu bebelusi. Cat despre alte functii specifice si nu numai, dar importante, este de prisos sa mai spun ca are un buton selector pentru centrifugare, sistem de reglare a consumului (Ecotech), sistem de siguranta impotriva copiilor, precum si protectie impotriva inundatiilor. De asemenea, prezinta si o functie pentru programare intarziata, cu Delay Timer.

Fisa masinii de spalat Hotpoint AQS73D29 se regaseste aici iar manualul de utilizare aici. De mentionat ca in unele locuri aceasta masina de spalat de la Hotpoint poate fi regasita si sub numele AQS73D 29 EU/B, practic semnifica apartanenta regionala pentru care a fost produs aparatul, in cazul de fata Uniunea Europeana.

tabel programe masina spalat slim Hotpoint Aqualtis
tabel programe masina spalat slim Hotpoint Aqualtis

Ecotech – Eficienta energetica, consum redus de energie electrica

Merita spuse cateva cuvinte despre simbolul Ecotech, pe care il prezinta si Hotpoint AQS73D29, simbol ce identifica aparatura electrocasnica ce indeplineste standarde mari de eficienta energetica (cum aceasta are o clasa de eficienta energetica foarte inalta: A+++). Masinile de spalat rufe care prezinta un astfel de simbol sunt o garantie a standardelor celor mai ridicate de eficienta, cu niveluri cat mai scazute de consum si rezultate garantate, optime oricand. Acestea sunt o investitie care merita, de lunga durata, iar achizitionandu-ti o astfel de aparatura, mai mult castigi, economisind atat timp, cat si bani.

Design Modern

Alba, dar cu un design modern si placut, distinctiv, are hubloul incadrat intr-o parte de culoare gri inox, metalic. Hubloul este realizat din sticla de culoare fumurie, cu margini negre. Cuva este realizata din poliplex. In partea superioara prezinta un panou de control cu butoane simplu de manevrat si un afisaj de tip LCD, care ofera informatii ce tin de centrifugare, temperatura si etapa de spalare.

Ansamblul masinii de spalat Hotpoint Aqualtis

Concluzie

Se pare ca pana acum nu am reusit sa gasesc vreun defect din punctul de vedere al specificatiilor pe care le are masina de spalat rufe Hotpoint AQS73D29. Pentru acest fapt si pentru multiplele beneficii de care te poti bucura cu ajutorul ei, nu consider acum deloc exagerat pretul sau, pentru ca si-l merita din plin. Sa ne gandim doar la capacitatea mare de incarcare, viteza de centrifugare, numarul impresionant de programe si functii, aspectul modern si placut, amplasarea simpla, consumul redus (la plusurile peste A ale clasei sale de eficienta)… Asa ca, mai mult ca sigur, toate acestea te vor face sa amortizezi rapid cheltuiala.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *