Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 – Masina de spalat a viitorului

Ceea ce surprinde cel mai mult la masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este designul aparte, care o deosebeste de departe de alte masini de spalat clasice. Alba, cu hublou cu geam fumuriu si inconjurat de o portiune argintie, aceasta masina de spalat deschide drumul noilor aparaturi cu aspect cat mai modern, minimalist, futuristic. Dincolo de design insa, prezinta numeroase functii si avantaje, ceea ce face sa-si merite pretul (verifica aici pret actualizat).

Din start ii acord nota maxima pentru faptul ca se incadreaza in clasa de eficienta A+ + + , asigurand un consum redus de energie electrica, si are o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face ideala pentru familii cu un numar de cel putin patru membri. Poate ca singurul lucru in comun cu masinile de spalat rufe obisnuite ar fi faptul ca se incarca frontal, printr-un hublou din fata, si ca are o clasa de eficienta la centrifugare mai scazuta, de tip B.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cu o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, are o clasa de eficienta la spalare de tip A. Cu toate acestea, este silentioasa si nu produce foarte mult zgomot. Prin functia Super Silent va asigurati astfel ca nu deranjati vecinii daca doriti sa spalati rufe la ore mai tarzii.

Dupa masina de spalat rufe despre care am mai scris – Bosch WAE24465BY, Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este urmatoarea masina de spalat care are o functie de tip Antialergic, care indeparteaza alergenii din tesaturi, astfel incat persoanele care sufera de diverse alergii sa se bucure de haine si rufe din orice material si sa respire usurate in orice mediu. Masina de spalat Hotpoint Aqualtis AQ83D29 lupta impreuna cu tine in acest sens. Pe langa aceasta functie, prezinta mai multe programe, printre care programul „usor de calcat”, care asigura o calcare ulterioara mult mai usoara a rufelor sau chiar pana la a nu mai fi nevoie sa fie calcate, in functie de tipul de tesatura. Alte programe sunt: spalare lana, program pentru tesaturi din bumbac si programare intarziata.

Hubloul are un diametru de 42,5 cm si o deschidere de 150 grade.

Prezinta un afisaj cu LCD, ca mai toate masinile de spalat recent aparute pe piata dintr-o clasa..mai premium. Lansata de brandul Hotpoint-Ariston, masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 se apropie de masina de spalat ideala, prin sistemul brevetat purtand semnatura Aqualtis. Prin masinile de spalat purtand aceasta eticheta, Hotpoint a revolutionat spalarea cu o tehnologie inteligenta cum este cea numita Anti-stain („Anti-pete”), sloganul lor sunand astfel: Performanta o vei observa. Petele – nu. Si par sa aiba dreptate.

Cum functioneaza Aqualtis cu cu Anti-stain technology? Prin apasarea unui buton specific unei anumite pete, masina de spalat acumuleaza in mod inteligent doar atata apa si incalzeste doar atat cat are nevoie pentru a distruge si cele mai dificile pete, in timp ce protejeaza culorile si tesaturile, asigurand un material fin si delicat pentru rufele tale. Aceasta tehnologie avansata te ajuta sa economisesti multe, inclusiv detergent si substante de curatare pentru pete dificile. Sunt astfel cele mai potrivite si pentru familiile cu copii mici, intrucat au si functia Antialergic.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

2 comentarii la „Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 – Masina de spalat a viitorului

 • 4 august 2013 la 4:34
  Permalink

  Aceasta masina are cicluri de centrifugare intermediare dupa clatiri, in afara de cel de la sfarsit si daca da, se poate scapa de ele?

  Răspunde
  • 29 ianuarie 2014 la 17:17
   Permalink

   @Cristian
   In general masinile de spalat stim ca au o mica centrifugare dupa aproape fiecare clatire. Nu cred ca se poate scapa de ele, dar ai putea intreba vanzatorul.

   Am gasit aici manualul de utilizare al produsului, la pagina 30 scrie ceva despre personalizarea ciclurilor de spalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *