Combina Frigorifica cu Adancime Mare, Hotpoint BMBM1822V

Daca zilele trecute v-am prezentat un frigider de mare capacitate de la Hotpoint, astazi tot de la producatorul britanic care a preluat si grupul Ariston va voi prezenta combina frigorfica BMBM1822V, un model cu functii bune si o capacitate mare care va face o companie foarte utila in bucataria unei familii cu peste 2-3 persoane. Aparatul frigorific Hotpoint BMBM1822V are un design foarte placut, volum total de 366 litri, clasa de eficienta energetica A+ iar pretul in februarie 2012 era undeva la 1800 lei (verifica aici pret actualizat si stoc). Nu stiu daca va reusi sa detroneze inceputul de dominatie Samsung, Beko si Arctic la noi in tara insa este un model demn de luat in considerare atunci cand cauti o combina frigorifica incapatoare cu o constructie de calitate.

Dintre functiile acestei combine frigorifice, cel mai mult imi place ca are un sistem de control igiena, care impiedica formarea de mucegai si bacterii. Cum este obtinuta acesta tehnologie? In fapt este destul de simplu, peste rafturi si standuri s-a aplicat o pelicula permanenta speciala care este tratata special anti bacterii. Nu este mare lucru, insa probabil logistica necesara acestei functii nu i-a convins pe ceilalti producatori sa foloseasca la toate aparatele frigorifice aceasta tehnologie.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aceasta combina frigorifica Hotpoint prin prisma capacitatii mari, vine si cu o dimensiune evident mai mare, avand o inaltime de 188 cm, latime de 59.5 centrimetri si adancime de 71 centrimetri. De regula la aparatele frigorifice moderne se merge pe o latime mai mare si adancime mai mica, insa BMBM1822V cum ia lucrurile invers depinde tine daca preferi adancime in depozitarea alimentelor. Este o alternativa si poate fi foarte util ­čÖé Deschiderea usilor nu se face prin maner ci tragand de usa din lateral, iar usa standard vine montata cu deschiderea pe partea dreapta insa se poate schimba si pentru deschidere spre stanga, relativ usor.

Rafturile frigiderului sunt in numar de 3 iar acestea sunt confectionate din sticla securizata. De asemenea, avem parte de compartiment legume si fructe (foarte bine construita din cate am observat). In privinta congelatorului avem parte de compartimente foarte bine construite si care sunt cu adevarat mari. Personal prefer compartimente mai mari decat multe si mici pentru optimizarea spatiului de depozitare.

Aparatul nu este dintre cele mai silentioase, insa se incadreaza cu brio in cele pe care le recomandam noi (sub 45dB), aceasta combina frigorifica Hotpoint avand un nivel maxim de zgomot de 43 decibeli. In privinta clasei climatice este grupa N-SN-ST ceea ce inseamna ca functioneaza in aceleasi parametrii intr-un mediu ambient cu temperatura intre 10’C si 38 grade Celsius.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *